Postani deo Kampster projekta

Pozivamo te da se priključiš i postaneš deo uspešnog tima udruženja iSerbia i njenog najvažnijeg Kampster projekta.

Kampster je interaktivna onlajn akademija na kojoj sa lakoćom stičete znanja i razvijate veštine neophodne za postizanje profesionalnih ciljeva i ostvarenje tržišnih zahteva – i to na najefektivniji način.

Kampster

Naša misija je unaprediti pristup učenju – svakome i svuda i motivisati polaznike specijalizovanim modelom gejmifikovanog i interaktivnog učenja.

Kampster je platforma. Kampster je zajednica.

U izgradnji Kampstera učestvuje veliki broj stručnjaka iz zemlje i inostranstva. Okupljanjem najkvalitetnijih ljudi i realizacijom najkreativnijih ideja naš tim, za kratko vreme pokazao je značajne rezultate! Za nešto više od dva meseca rada Kampster je dobio tri hiljade polaznika na ukupno 17 kurseva u ponudi koja se i dalje proširuje.

Proširujemo edukativno poslovanje i na strana tržišta i formiramo prošireni tim sa bazom prevodioca različitih jezika. Kampster vam pruža mogućnost i da postanete njen integralni deo!

Šta je ono što vam naš tim nudi?

Naš tim vam nudi:

 • Stručno usavršavanje;
 • Razvijanje sopstvenih potencijala i veština;
 • Sticanje poslovnog iskustva;
 • Šansu da vaši prevodi budu deo kurseva na platformi;
 • Rad sa mentorom.

Po isteku tri meseca punog radnog vremena (odnosno 480 sati, što zavisno od tempa rada praktikanta može da bude i znatno pre ili posle tri meseca), praktikant ostvaruje pravo na:

 • Potvrdu o obavljenoj praksi i preporuku;
 • Mogućnost regrutovanja za dalji rad na projektu ili neke od projekata koji slede;
 • Unapređivanje saradnje;
 • Poklon paketa kurseva Kampstera, za sebe ili drugog, po izboru.

Opis zaduženja

Prevodioci bi radili zavisno od nivoa i poznavanja stranog jezika, kolaborativno, u timovima. Bili bi zaduženi za rad na platformi kurseva Kampstera i obavljali bi sve potrebne prevode, korespondenciju i komunikaciju na stranom jeziku.

Vrsta angažmana i radno vreme

Praksa se obavlja putem interneta (onlajn), u vreme kada kandidatu to najviše odgovara. Dakle, radno vreme je fleksibilno i varira u proseku od sedam do deset sati nedeljno u saradnji i dogovoru sa timom.

Angažman je volonterski uz priliku za:

 • Razvijanjem sopstvenih potencijala i veština;
 • Sticanjem značajnog poslovnog iskustva.

Ko može da se prijavi?

Mladi širom zemlje, starosti od 15 do 35 godina, koji dobro znaju strane jezike i žele da steknu nova poslovna iskustva.

Neophodni uslovi

Neophodno je poznavanje stranog jezika na minimum višem C1 nivou. To se pre svega odnosi na nivo pisanja na stranom jeziku, dok nam je govorni u ovoj fazi manje bitan. Posedovanje računara i internet priključka.

Lokacija

Rad od kuće.

Način prijave

Svi zainteresovani treba da posalju CV i motivaciono pismo na stranom jeziku za koji se prijavljuju.

Ukoliko govore više od jednog stranog jezika, motivaciono pismo treba da pošalju na svim stranim jezicima za koje se prijavljuju. Prijave slati OVDE.

Rok prijave

Prijave možete slati do 30. marta 2018. godine.

Kampster zajednica te očekuje!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here