Poziv na predavanje „Krediti kod Fonda za razvoj“ u Kragujevcu

Obaveštavamo vas da će dana 7. aprila 2017. godine, sa početkom u 17 časova održati predavanje na temu: „Krediti kod Fonda za razvoj“. Mesto održavanja pomenutog predavanja biće Biznis Inovacioni centar, ulica Trg Topolivaca 4, u sali za konferencije koja se nalazi na prvom spratu zgrade, u Kragujevcu.

Predavanje drži Irena Stefanović, dipl.ecc i renomirani stručnjak iz oblasti ekonomije i računovodstva.

"Krediti kod Fonda za razvoj" predavanje

Cilj predavanja je da svim preduzetnicima i onima koji nameravaju da se time bave, ukaže na brojne pogodnosti koje Fond za razvoj pruža u vidu povoljnih uslova za kredit sa idejom da se  podrže početnici u pokretanju samostalnog biznisa i podstiče zapošljavanje. Privredni subjekti koji zadovolje uslove (nisu poslovali sa gubitkom u poslednje 2 godine) mogu očekivati pomoć u vidu: 30% od ukupnog ulaganja u vidu bespovratnih sredstava, kao i finansiranje preostalog iznosa iz kredita sa rokom od 5 godina, grejs periodom od 1 godine i kamatnom stopom od 1.5% uz garanciju banke ili 3% uz sredstva obezbeđenja.

Predavanje je besplatno i namenjeno je kako pravnim, tako i fizičkim licima.

Neophodno je da se svi zainteresovani učesnici, zbog ograničenog broja mesta, izvrše prijavu najkasnije do 4.04.2017. godine.

Prijave možete slati na mail: [email protected] ili nas kontaktirati na broj telefona 034/502 555.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here