Poziv na predavanje “Krediti kod Fonda za razvoj” u Kragujevcu

  Obaveštavamo vas da će dana 7. aprila 2017. godine, sa početkom u 17 časova održati predavanje na temu: „Krediti kod Fonda za razvoj“. Mesto održavanja pomenutog predavanja biće Biznis Inovacioni centar, ulica Trg Topolivaca 4, u sali za konferencije koja se nalazi na prvom spratu zgrade, u Kragujevcu.

  Predavanje drži Irena Stefanović, dipl.ecc i renomirani stručnjak iz oblasti ekonomije i računovodstva.

  "Krediti kod Fonda za razvoj" predavanje

  Cilj predavanja je da svim preduzetnicima i onima koji nameravaju da se time bave, ukaže na brojne pogodnosti koje Fond za razvoj pruža u vidu povoljnih uslova za kredit sa idejom da se  podrže početnici u pokretanju samostalnog biznisa i podstiče zapošljavanje. Privredni subjekti koji zadovolje uslove (nisu poslovali sa gubitkom u poslednje 2 godine) mogu očekivati pomoć u vidu: 30% od ukupnog ulaganja u vidu bespovratnih sredstava, kao i finansiranje preostalog iznosa iz kredita sa rokom od 5 godina, grejs periodom od 1 godine i kamatnom stopom od 1.5% uz garanciju banke ili 3% uz sredstva obezbeđenja.

  Predavanje je besplatno i namenjeno je kako pravnim, tako i fizičkim licima.

  Neophodno je da se svi zainteresovani učesnici, zbog ograničenog broja mesta, izvrše prijavu najkasnije do 4.04.2017. godine.

  Prijave možete slati na mail: [email protected] ili nas kontaktirati na broj telefona 034/502 555.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here