Poziv za obuku Dobra vest vidljivost znači

Dobra vest vidljivost znači

vidljivost

Udruženje Remiks iz Novog Sada poziva vas na učešće na obuci namenjenoj predstavnicima/ama udruženja mladih i udruženja za mlade sa teritorije Grada Novog Sada.

Obuka će biti sprovedena u okviru projekta Dobra vest vidljivost znači koji se realizuje u okviru Lokalnog akcionog plana za mlade Grada Novog Sada, a finansijski je podržan od strane Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada. 

Cilj obuke je podizanje kapaciteta omladinskih radnika/ca i njihovih udruženja za pravovremeno i pravilno informisanje mladih.

Obuka podrazumeva teorijski i praktični deo. U okviru obuke polaznici/e će steći znanje o načinima informisanja mladih putem medija i drugih alata, a takođe će unaprediti veštine usmene i pisane komunikacije. Teorijski deo obuke obuhvata 6 radionica (obavljaće se vikendom) u periodu od septembra do decembra 2016. godine dok praktični deo podrazumeva gostovanja u medijima i posetu nekoj od redakcija u Novom Sadu. Polaznici/e će imati i online mentorski rad sa predavačima.

Obuka je namenjena osobama koje se u svojim organizacijama bave komunikacijom sa medijima.

Popunjen formular šalje se na adresu [email protected] do 20. septembra 2016. godine na koji takođe možete poslati i sva druga pitanja u vezi ovog konkursa. Organizacije koje budu odabrane za učešće biće obaveštene o prvom terminu obuke i drugim detaljima putem emaila.

Učešće je besplatno.

Prijavni formular se može preuzeti OVDE (na sajtu Udruženja Remiks – www.remixpress.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here