Poziv za predavače u Instituciji umetnosti

Student si nekog umetničkog fakulteta? Imaš znanja iz oblasti glume, pevanja, dizajna, slikarstva ili plesa? Institucija Umetnosti je pravo mesto da započneš svoju praksu i osetiš kako je to kada vodiš grupu i kada si njen lider.

Institucija Umetnosti

Ko smo mi?

Institucija umetnosti je najveći projekat iz oblasti umetnosti u Srbiji. Naša misija je da omogućimo besplatne škole, edukaciju, radionice i negu talenata iz oblasti pevanja, glume, plesa, slikarstva, književnosti i dizajna.
Institucija umetnosti je nastala početkom 2016. godine kao nevladina organizacija, a više godina ona postoji i razvija se.

Ovim putem pozivamo sve studente koji žele da steknu neko iskustvo u radu sa grupom i koji žele da svoje znanje dopune praksom, da se prijave i postanu predavači u najvećem kulturno-obrazovnom program na našim prostorima.
Ukoliko si zainteresovan/na za rad u Instituciji potrebno je da popuniš formular koji se nalazi na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdULrxdTsBEKCEck4jiNkZiTq4wbE8VjbEV7QifxIVUDutQKw/viewform

Ukoliko ti se dopada naša vizija, ali nemaš znanja iz navedenih oblasti uvek se možeš priključiti našem organizaciono-volonterskom timu! Popuni ovu prijavu i čekaj naš poziv : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRhyfuPT9IAzN_kckagNu0Bl_0NLYeQPCR1kQ3b0IupiqnNw/viewform

Iskustvo i zabava su neizbežni!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here