Poziv za volontere za koncert El Sistema i prijatelji

Imate između 18 i 30 godina i živite u Beogradu ili Novom Sadu?

Želite kreativno da iskoristite slobodno vreme?

Zanimaju vas muzika i koncerti?

Želite da steknete novo  iskustvo i upoznate ljude iz oblasti kulture?

Javite nam se!

Udruženje Music Art Project je  nosilac projekta implementacije muzičke metodologije El Sistema, čiju zvaničnu primenu je u Srbiji odobrilo Ministarstvo prosvete.

El sistema Music art project

Trenutno su u toku pripreme  za  godišnji  koncert  El  Sistema  i prijatelji, koji će biti održan  u utorak, 25. aprila 2017. u 20 časova u velikoj sali Kolarčeve zadužbine.

Na koncertu će se izvođenjem predstaviti  preko stotinu dece, učesnika i učesnica projekta El Sistema   Srbija   iz   Jagodine,  Paraćina,   Obrenovca,   Novog   Sada,   Vranja,   Surdulice   i   Bujanovca  uz dirigentsku   palicu   El   Sistema   umetnika   iz   Venecuele  Herarda   Estrade.   Uz   uživanje   u   nastupu izvanrednih gostiju, profesionalnih džez muzičara, cilj koncerta je da proslavimo uspeh i predstavimo dostignuća   dece   iz   El   Sistema   Srbija.

U zavisnosti od vaših afiniteteta i želja možete nam pomoći u sledećim segmentima: 

  • u promociji koncerta u okviru promo tima(pisanje medijskih izveštaja, pravljenje foto i video dokumentacije, intervjui sa učesnicima, raspodela promo materijala i pozivnica gostima)
  • u okviru službe za goste(koordinacija odlaska/dolaska gostiju, njihovog rasporeda pre i tokom koncerta, koordinacija dece izvodjača…)
  • na info pultu (komunikacija sa publikom i gostima koncerta…).

Za neke od poslova angažovanje će biti potrebno samo tokom koncerta, ali će neki od poslova početi  ranije, a za neke ćete nam biti značajni i nakon završetka koncerta.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas pošaljite biografiju i napomenu za koji segmet organizacije se prijavljujete,  na mail [email protected] najkasnije do 23.4.2017, a mi ćemo vas onda pozvati na kratko upoznavanje, te do 24.4.2017. obavestiti  o tome rezultatima.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam posaljite mejl na [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here