Poziv za volontere za učešće u snimanju emisija za mlade

  Pozivamo vas da učestvujete u kreiranju zanimljivih informativnih emisija za mlade – zabavite se i naučite kako funkcioniše TV produkcija.

  Centar za omladinu Tvoja Srbija i Forum mladih sa invaliditetom, uz podršku Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade RS, pozivaju zainteresovane osobe sa invaliditetom da se prijave za volontersko učešće u projektu “Glasno za osobe s invaliditetom”.

  Projekat će okupiti grupu mladih volontera koji će, pod vođstvom mentora, raditi na kreiranju serijala emisija. Emisije će se baviti informisanjem javnosti o problemima i preprekama s kojima se mladi sa invaliditetom susreću u svakodnevnom životu, a emitovaće se na televiziji Pink.

  Uloga volontera:

  • Anketiranje lokalnog stanovništva o stavovima prema osobama sa invaliditetom.
  • Osmišljavanje i snimanje priloga o preprekama sa kojima se mladi sa invaliditetom susreću u svakodnevnom životu uz korišćenje profesionalne opreme i vođstvo mentora. Mladi sa invaliditetom će u prilozima prikazivati prepreke na koje nailaze (pristup obrazovnim institucijama, gradskom prevozu, kulturnim institucijama, javnim ustanovama…).

  Volonteri će imati priliku  da se upoznaju s kompletnim procesom kreiranja zanimljive kratke televizijske emisije. Volonterima će tokom projekta biti pružena instruktaža i obuka za kreiranje multimedijalnog sadržaja, a po završetku projekta dobiće i sertifikat o učešću.

  img

  Da bi mogao/la da učestvuješ u projektu, potrebno je da:

  • imaš između 15 do 35 godina (ako si stariji od 35, razmotrićemo i tvoju prijavu J)
  • imaš želju da se aktivno uključiš u rešavanje problema u svojoj zajednici
  • živiš u Beogradu

  Način prijavljivanja:

  zainteresovani za volonterski angažman, mogu to da učine popunjavanjem aplikacionog formulara koji se nalazi na adresi http://goo.gl/forms/jjrA0yVrxb.

  Rok za prijavljivanje učesnika je 16. maj 2016. godine do 15.00 časova.

  Broj učesnika je ograničen!

  Za dodatne informacije se možete obratiti Centru za omladinu Tvoja Srbija putem mail-a [email protected] ili Forumu mladih sa invaliditetom putem telefona 011 3220632 (od 09 do 17 časova) ili putem mail-a [email protected] ,

  Cilj nam je da na kreativan način podižemo svest javnosti o važnim temama, pridruži nam se!

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here