Praksa u Centru za progresivni pristup razvoju društva – SOPHIA

Centar za progresivni pristup razvoju društva – SOPHIA jeste organizacija nastala 2016. godine koja za cilj ima unapređenje društva. Krupan zalogaj, zar ne? Kada društvo rastavimo na sitne delove, dođemo do njegove suštine, a to je upravo pojedinac. Dakle, Sofija za cilj ima zapravo unapređenje pojedinaca. Na koji način se to može ostvariti? Smatramo da se pojedinac najefikasnije može unaprediti edukacijom. Znanje ne treba da čuvamo samo za sebe. Ono raste i ostvaruje svrhu ukoliko ga delimo. Samo je podeljeno znanje istinsko znanje. Nakon uspešno završene online mentoring edukacije „Od ideje do biznis plana“ nastavljamo dalje još većim koracima.

sophia

Upravo zbog toga proširujemo naš tim. Pozivamo sve zainteresovane studente da postanu deo Sofijinog društva. Ukoliko želite da postanete Sofijini prijatelji potrebno je da budete kreativni, odgovorni, uporni, ali i dobro raspoloženi. Ne, mi ne tražimo volontere? Tražimo prijatelje koji će zajedno sa nama raditi na unapređenju društva. Tražimo prijatelje koji imaju sopstvene ideje. Tražimo prijatelje koji žele svoje ideje da sprovedu u delo. Tražimo prijatelje koji nisu škrti, već žele da podele svoje znanje, ali i da za to budu nagrađeni.

Šta su zapravo vaši zadaci? Nova Ideja=ideja stavljena na papir=ideja sprovedena u delo=Nova ideja

Ukoliko ste se pronašli u prethodnim redovima, podelite sa nama svoju biografiju i motivaciono pismo na sledeću email adresu: [email protected]

P.S. Sofija ima jednu manu. Ne voli dugo da čeka. Udovoljite Sofiji i prijavite se do 20. septembra 2017. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here