Praksa u Erste Bank

Pozicija: Praksa u Erste Bank a.d.
Sektor: U okviru Erste Banke
Lokacija: više gradova Srbija

Ukoliko ste spremni da upoznate finansijski sektor iz ugla poslovanja Erste Banke, ako ste ambiciozni, željni znanja, uporni i istrajni, prijavite se za obavljanje stručne prakse u našem timu. U Banci imamo sektore koji stalno imaju potrebu za mladim ljudima.

Praksa u Erste BankSektor bankarskih operacija, Služba pravnih poslova, Sektor prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnika, Sektor strateških rizika. Ovo praktično iskustvo će vam obezbediti prevazilaženje problema povezivanja akademskog iskustva i praktičnog rada i pružiće vam iskustveni utisak i doživljaj rada, radnih navika i radnog okruženja uopšte. Kao praktikant nećete samo stajati po strani, bićete uključeni u radno okruženje koje će vas podstaći da što više saznate i naučite.

Razvićete vredne veštine i steći ćete iskustvo, a najboljima od vas možemo da pružimo priliku za zaposlenje. Priključite nam se i zaslužite svoje mesto u poslovnom svetu.

Ako ste zainteresovani za obavljanje prakse kod nas molimo da popunite prijavu sa informacijama o Vašem području interesovanja. Prilikom prijema novih praktikanata pretragom Vaših prijava kontaktiraćemo kandidate čije kvalifikacije odgovaraju planiranom programu prakse.

Godišnje više od 200 učenika i studenata obavi praksu u Erste Banci, a značajan broj studenata obrati nam se za pomoć pri izradi seminarskih i diplomskih radova. Za njih je to prilika da nauče nešto novo koristeći metode, opremu i literaturu koja im inače nije lako dostupna. Većina tek počinje da se upoznaje sa vrstama poslova kojima bi mogli da se bave pa je stručna praksa prava prilika da se definišu profesionalni interesi i ambicije. Sa druge strane, Erste Banci je to prilika za bolje upoznavanje budućih mladih stručnjaka i prilika za njihovo regrutovanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here