Praksa u organizaciji Civil Rights Defenders

Kancelarija za Evropu međunarodne nevladine organizacije Civil Rights Defenders poziva sve zainteresovane studente i diplomce fakulteta društvenih usmerenja da se prijave na konkurs za praksu u Beogradu.

Civil Rights DefendersNevladina organizacija Civil Rights Defenders je međunarodna organizacija sa sedištem u Švedskoj. Kroz brojne programe i saradnju sa drugim organizacijama, organizacija se pre svega bori za poštovanje i očuvanje ljudskih prava.

Opis zaduženja:

Praktikant će imati priliku da učestvuje u programskom delu rada organizacije – istraživanje, draftovanje izveštaja, učestvovanje u radu sa partnerima, kao i asistencija u organizaciji različitih projektnih aktivnosti – debate, konferencije, radionice, treninzi…

Ko može da se prijavi i kako?

Idealan kandidat je apsolvent/diplomac Pravnog ili Fakulteta političkih nauka, ali i studenti i diplomci drugih fakulteta društvenih usmerenja su pozvani da se prijave ukoliko vide sebe na ovoj poziciji.

Nephodno je odlično znanje engleskog jezika, istraživački duh i spremnost da se posveti radu u trajanju od 6 meseci u međunarodnoj nevladinoj organizaciji.

Prijava se vrši putem e-mail adrese: [email protected], a od kandidata se očekuje da pošalju svoju biografiju na engleskom jeziku i motivaciono pismo na engleskom jeziku u kom će objasniti zašto su baš on ili ona prava osoba za ovu poziciju.

Razgovori će se obavljati tokom trajanja oglasa.

Rok za konkurisanje je 30. jun 2017. godine. Početak prakse je od 17. jula 2017.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here