Praksa za dizajnera! Stekni radno iskustvo dizajnirajući u BOŠ-u

Beogradska otvorena škola raspisuje konkurs za jednu praktikantsku poziciju na poziciji dizajnera, a u okviru Centra za informaciono-komunikacione tehnologije, i to:

DIZAJNER (opis dužnosti i uslovi): 

Dizajniranje web rešenja kao što su: web portali i web softweri Idejna rešenja i vizualizacija komunikacionih koncepata, brošura i lifleta

Praksa za dizajnera

Opšti uslovi: Poznavanje sledećih alata i programa: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign Logičko-analitičko mišljenje

Vreme trajanja: Predviđeno vreme trajanja prakse je do tri meseca. Okvirni broj sati je 4 sata dnevno, dva puta nedeljno.

Rok za prijavljivanje: Petak, 9. septembar 2016. godine

Potrebna dokumentacija: CV i kratko motivaciono pismo (do 250 reči)

Biografije i motivaciona pisma slati na i-mejl: [email protected] sa naznakom: Prijava za IKT praksu Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Vladu Vraneševića na mejl: [email protected].

*Beogradska otvorena škola (BOŠ) je neprofitna, obrazovna organizacija građanskog društva osnovana 1993. godine. BOŠ osnažuje ljudske resurse, unapređuje rad javnih institucija i organizacija građanskog društva, razvija i zagovara javne praktične politike u cilju izgradnje boljeg društva zasnovanog na slobodi, znanju i inovacijama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here