Predavanje “Značaj preduzetništva” i prijave za Startup centar

Predstavljanje Startup Centra, koji uskoro kreće sa radom na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, biće održano u utorak 05. septembra 2017. godine. Od 16 časova otvaramo vrata Profesorske sale Ekonomskog fakulteta za sve mlade koji žele da zakorače u izazovni svet preduzetništva. O značaju pokretanja startapa u Srbiji govoriće jedan od mentora u centru Ivan Bjelajac, suosnivač MVP Workshop-a i direktor kompanije GoDaddy Europe.

Predavanje je namenjeno mladima koji žele da pokrenu svoje kompanije i zakorače u uzbudljivi svet građenja biznisa. Ovom prilikom, za buduće preduzetnike biće održane dve praktične radionice o Business Model Canvas-u i Customer Interview-ima, koje je neophodno priložiti uz prijave za besplatan tromesečni mentorski program u Startup centru. Prisutni će na radionici naučiti da pravilno popune Business model canvas, ali i kako da se najbolje pripreme za razgovore sa potencijalnim klijentima. Na kraju predavanja biće osvrta i na tehnike procene tržišta, posebno određivanje veličine pretpostavljenog tržišta.

 

Obavezne su prijave za predavanje, zbog ograničenog broja mesta. Svi zainteresovani za radionicu mogu se prijaviti na linku: https://goo.gl/forms/kqEtP3SFA1rO1BcQ2

 

Startup centar kreće sa radom od oktobra, a priliku da rade na validaciji svojih ideja sa najboljim mentorima imaće tri izabrana tima. Centar će voditi iskusni tim mentora (product menadžera, dizajnera i programera) kompanije MVP Workshop.  Online prijave za timove koji žele da se prijave za besplatan program Startup centra su u toku i zatvaraju se 15. septembra 2017. godine. Detaljnije o prijavama pročitajte na: http://mvpworkshop.co/startup-centar/
Centar se nalazi u zgradi Ekonomskog fakulteta u Beogradu i rezultat je saradnje kompanije MVP Workshop, koja se bavi validacijom ideja startapa u ranoj fazi, i Centra za saradnju sa privredom, Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Moderno opremljen prostor Startup centra daje sjajne uslove za rad timova, kao i podsticajnu atmosferu za razmišljanje i građenje novih biznisa. Otvoren prostor omogućava razmenu ideja, a poseban deo namenjen je druženju svih učesnika i predavanjima.

Pozivamo mlade da hrabro zakoračite u svet preduzetništva i pridruže nam se na predstavljanju Startup centra na Ekonomskom fakultetu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here