Slatke preduzetničke priče

Predavanje „Slatke preduzetničke priče“ održaće se u utorak, 29.avgusta od 18 časova u Kolarčevoj zadužbini. Na njemu će govoriti Bendžamin Šafarič i Stefan Gajić ispred „Scream Rolls“ i Lana Krunić „Ferdinand knedli“, i oni će razmenjivati iskustva o preduzetničkom putu, problemima na koje su nailazili i o tome na šta budući preduzetnici treba da obrate pažnju.

Slatke preduzetničke priče

„Scream Rolls“ je domaći brend tajlandskog sladoleda koji nastaje pred vašim očima ručnom tehnikom od 100% svežih sastojaka. A Stefan Gajić iz Kruševca i Bendžamin Šafarić iz Slovenije su dva momka koji su pokazali da su dobra ideja i prijateljstvo dobitna kombinacija za uspeh. Dve špakle su njihov glavni alat, a trebalo im je manje od dva meseca da premaše sopstvena očekivanja.

„Ferdinand knedle“ predstavljaju prvo carstvo domaćih knedli u Beogradu. Lana Krunić, koja je bankarsku karijeru zamenila poslastičarstvom, pokrenula je svoj biznis 2016.godine koji je za samo tri meseca postao jedno od omiljenih mesta beogradskih sladokusaca, a u ponudi su čak i slane knedle, a proizvodi se i topla čokolada.

Centar za razvoj ideja je nevladina organizacija čiji je fokus podsticanje razvoja kreativnih ideja kod mladih, dok su glavni ciljevi unapređivanje njihovog položaja u društvu, ukazivanje na aktuelne probleme i realizaciju različitih programa za njihovu edukaciju, uglavnom u oblastima preduzetništva, kulture i ekologije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here