PREMIJERA FILMA “YOU WILL NEVER WALK ALONE“

Premijera dokumentarnog filma You will never walk alone biće održana 28. februara u 19 časova u Mikser House-u, u Karađorđevoj ulici 46 u Beogradu.

you will never walk alone

You will never walk alone je dokumentarni film koji prikazuje fragmente ljudskih sudbina migranata koje se nalaze na putu kroz Srbiju i grupe volontera koja želi da iza statistika i novinskih članaka o migrantskoj krizi vidi ljudska lica i životne priče. Film je snimljen udruženim radom volontera i studenata (režije, produkcije, montaže, sociologije, antropologije, psihologije…) koji su svojim specifičnim znanjima i posvećenošću poslali ovim filmom hrabru poruku solidarnosti i humanizma.

Film je realizovalo Udruženje građana „Inicijativa za razvoj i saradnju” iz Beograda u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Subotice u okviru projekta „Jačanje kapaciteta lokalnih zajednica u Srbiji kroz prevazilaženje posledica migrantske krize” finansiranog od strane Vlade Japana, koji implementira UNDP u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Komesarijatom za izbegice i migracije Republike Srbije.

you will never walk alone (2)

IDC izloza You will never walk alone, Subotica 23 Dec

– IDC izložba You will never walk alone, Subotica, 23. decembar 2016.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here