PREMIJERA FILMA “YOU WILL NEVER WALK ALONE“

  Premijera dokumentarnog filma You will never walk alone biće održana 28. februara u 19 časova u Mikser House-u, u Karađorđevoj ulici 46 u Beogradu.

  you will never walk alone

  You will never walk alone je dokumentarni film koji prikazuje fragmente ljudskih sudbina migranata koje se nalaze na putu kroz Srbiju i grupe volontera koja želi da iza statistika i novinskih članaka o migrantskoj krizi vidi ljudska lica i životne priče. Film je snimljen udruženim radom volontera i studenata (režije, produkcije, montaže, sociologije, antropologije, psihologije…) koji su svojim specifičnim znanjima i posvećenošću poslali ovim filmom hrabru poruku solidarnosti i humanizma.

  Film je realizovalo Udruženje građana „Inicijativa za razvoj i saradnju” iz Beograda u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Subotice u okviru projekta „Jačanje kapaciteta lokalnih zajednica u Srbiji kroz prevazilaženje posledica migrantske krize” finansiranog od strane Vlade Japana, koji implementira UNDP u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Komesarijatom za izbegice i migracije Republike Srbije.

  you will never walk alone (2)

  IDC izloza You will never walk alone, Subotica 23 Dec

  – IDC izložba You will never walk alone, Subotica, 23. decembar 2016.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here