Pridruži se volonterskom timu TEDxBelgrade konferencije!

  Ukoliko želiš da menjaš na bolje okruženje u kojem živiš, ukoliko si ljubitelj TED-a i ideja vrednih širenja, ukoliko si kreativan, inovativan i proaktivan, ukoliko želiš da upoznaš i povežeš se sa zanimljivim ljudima, onda si ti osoba koju tražimo!

  TEDxBelgrade

  Organizacioni tim TEDxBelgrade konferencije poziva sve zainteresovane mlade ljude, poštovaoce TED-a, da se prijave i postanu deo volonterskog tima TEDxBelgrade događaja. Izabrani kandidati i kandidatkinje će imati priliku da se upoznaju sa organizacionim timom konferencije i priključe se pripremanju događaja, a pružanjem logističke podrške, biće u prilici da steknu značajno praktično iskustvo. Svim izabranim volonterima i volonterkama biće izdata potvrda o obavljenom volontiranju.

  Konferencija će se održati 21. maja, u Maloj sali Zadužbine Ilije M. Kolarca.

  Rok za prijavu je 10. maj 2016. godine.

  Aplikacioni formular

  Kandidati i kandidatkinje koji uđu u uži izbor biće kontaktirani i pozvani na sastanak upoznavanja. Više informacija o konkursu i uslovima možete dobiti putem mejla [email protected].Osoba za kontakt je Vera Majstorović.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here