Preduzetništvo u organskoj proizvodnji povrća

Preduzetništvo u organskoj proizvodnji povrća

Preduzetništvo

Centar za razvoj ideja uz finsnsijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, drugu godinu za redom realizuje projekat pod nazivom „Fabrika mladih preduzetnika 2016“. U okviru projekta sprovodi se obuka iz oblasti organske proizvodnje povrća i preduzetništva u ovoj oblasti.

Učesnici obuke imaće mogućnost da se upoznaju sa osnovnim načelima organske proizvodnje povrća i steknu sva potrebna znanja o celokupnom procesu, od sadnje do plasmana finalnog proizvoda na tržište.

Projekat se realizuje u saradnji sa Poljoprivrednom školom PK „Beograd“ i njihovim Centrom za razvoj karijere i poslovnu etiku. Deo obuke održaće se u samoj školi uz stručnu mentorsku podršku profesora ove škole. Takođe, tokom čitavog procesa obuke planirana su gostujuća predavanja i posete značajnih organizacija i pojedinaca.

Planirano je da u periodu od dva meseca, obuku prođe 20 polaznika uzrasta od 15 do 30 godina, bez obzira na nivo obrazovanja, predznanje i iskustvo. Učešće u obuci je potpuno besplatno. Dodatne informacije i prijave možete pronaći na: http://razvojideja.org.rs/prijava-preduzetnistvo-organska/

Prijavite se!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here