Prijavite se za besplatnu N1 letnju novinarsku radionicu

N1 letnja novinarska radionica je projekat koji smo osmislili kako bismo mladim, ambicioznim ljudima, koji vole novinarstvo, dali mogućnost da nauče osnove novinarskog posla na televiziji. Uz vrhunske TV profesionalce i poznate novinare N1 televizije, kandidati će moći besplatno da steknu osnovna znanja iz oblasti televizijskog novinarstva.

novinarsku radionicu

Kome je namenjena?

Pozivamo studente završnih godina društvenih fakulteta, kao i diplomirane novinare koji nisu imali prilike da se oprobaju u novinarskom poslu, da prijave svoje učešće u letnjoj novinarskoj radionici.

Cilj radionice

Cilj radionice je da naši iskusni novinari pripreme studente i novinare za rad na televiziji, da im putem predavanja približe novinarski i redakcijski posao. Da ih upoznaju sa najnovijim trendovima u medijima, sa tehnikom i opremom koju svakodnevno koriste, da ih upute kako da usavrše svoj talenat za pisanje i izražavanje.

Trajanje radionice

Radionica će trajati šest nedelja, od 27. juna do 8. avgusta 2016. Za najbolje polaznike obezbeđena je praksa na N1 televiziji.

Prijave

Ukoliko ste zainteresovani da učite od najboljih, da vam svoja iskustva prenesu vrhunski profesionalci, prijavite se. Preuzmite formular:

Prijave poslati na e-mail adresu [email protected] (Subject: BEOGRAD), najkasnije do 12. juna 2016. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here