Pripremite se za buduću profesionalnu karijeru

  Objavljen je konkurs za učešće u drugom ciklusu jednogodišnjeg “NELT edukativnog programa” namenjenom studentima.

  Program “Interdisciplinarna saradnja na polju umetnosti, nauke i novih tehnologija” namenjen je studentima iz cele Srbije. U okviru programa, dvadeset izabranih studenata imaće priliku da razvijaju praktične veštine iz domena kreativnosti i preduzetništva, kao i da rade sa istaknutim predavačima iz Srbije, regiona i Evrope.

  Cilj jednogodišnjeg edukativnog programa je da se studenti kroz timski rad upoznaju sa veštinama i tehnikama povezivanja umetnosti, novih tehnologija i komunikacionih sistema, razmene iskustva i steknu praktična znanja, kako bi se pripremili za svoje buduće profesionalne karijere.

  Program se realizuje kroz saradnju sa sedam fakulteta Univerziteta u Beogradu i Univerziteta umetnosti (Elektrotehničkog fakulteta, Arhitektonskog fakulteta, Fakulteta dramskih umetnosti, Fakulteta likovnih umetnosti, Ekonomskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka i Fakulteta primenjenih umetnosti) a za učešće se mogu prijaviti i studenti svih drugih srodnih privatnih i državnih fakulteta sa teritorije Srbije koji su stariji od 19 godina. Program će biti sastavljen iz devet višednevnih radionica iz različitih oblasti – od ekonomije i preduzetništva, preko kritičke teorije i kulturnog menadžmenta, do dramskih umetnosti, dizajna i novih tehnologija.

  “Učešće u ovom programu omogućilo mi je da shvatim šta sve interdisciplinarnost danas može da podrazumeva i obuhvati, što je značajno promenilo način na kojim razmišljam u okviru svog rada. Saradnja i druženje sa učesnicima programa doveli su do bolje razumevanja pozicije u kojoj se nalazimo u društvu i životu i naših sličnosti, razlika i znanja koje svakako vidim kao potencijal za budući zajednički rad”, rekao je Mihailo Mandić, polaznik prvog ciklusa programa, student Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

  Prijave se mogu obaviti popunjavanjem online formulara.

  Konkurs je otvoren do 10. aprila 2016. godine.

  Izvor: mondo.rs

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here