Privatni časovi preko Interneta?

Privatni časovi preko interneta? Znamo da ne uliva poverenje. Znamo da ste prvo pomislili: ,, Ma ne može privatan čas preko interneta da nadomesti taj verbalni kontakt sa privatnim profesorom uživo. ’’ Verovatno je Vaš odgovor : ,,Nije to-to, dok ne sednemo lice u lice. ’’ .

Šta ako Vam kažemo da je moguće? Kako da Vas ubedimo da je moguće, ili možda da Vas ubedimo da je privatan čas čak i bolje slušati preko interneta?

Nećete verovati, znamo, ne verujete.

Znamo takodje da Vam uopšte ne pada na pamet da menjate svoje navike i slušate privatan čas preko interneta.

Privatni časoviIpak, molimo Vas,samo postavite sebi sledeće pitanje: ,,Šta meni toliko ne uliva poverenje ? ’’ .

Odgovori će pretpostavljamo biti : ,, Ma i da hoću, kako će on meni da piše sav taj materijal ručno preko interneta? Kako ću uopšte da mu platim taj čas? Naravno da ne želim da plaćam privatan čas pre samog održavanja privatnog časa. Čak i ako mu platim, šta ako on ne dodje na taj čas,jednostavno se ne pojavi?  Ma čak i ako se profesor pojavi na tom času preko interneta, a platio sam mu pre časa i jednostavno nisam zadovoljan načinom nastave, kako da dobijem svoj novac nazad? Ma ne,nemoguće je. ’’.

Sada, ako mi Vas pitamo da li ste ikada zažalili što ste otišli kod nekog profesora na privatan čas, našli njegov oglas na banderi, na oglasnoj tabli, čuli neku preporuku o njemu, a on ipak Vama ne ispuni očekivanja?

Šta ako Vas pitamo, koliko ste puta zažalili što ste uopšte dali novac za bar i taj jedan privatan čas koji ste odslušali?

Šta ako Vas pitamo, koliko ste puta bili prinudjeni da idete na privatne časove kod nekog profesora samo zato što je on jedini koji drži časove iz tog predmeta u Vašem mestu, a i sami ste svesni da je preskup?

Šta ako Vas pitamo, koliko ste puta nužno bili prinudjeni da slušate privatan čas u grupi, u kojem  profesor nije mogao da se posveti samo Vašim nejasnoćama?

Šta ako Vas pitamo, koliko puta Vam je bilo neprijatno što idete kod profesora kući da slušate privatni čas, a niste ga nikad videli u životu?

Šta ako Vas pitamo, koliko puta Vam je zafalilo tog nekog vizualnog objasnjenja Vaše nejasnoće, gde profesor nije imao mogućnosti da Vam ilustruje problem uz pomoć multimedijalnog sadržaja, da Vam pokaže kako zaista ta Vaša najesanoća izgleda u praksi?

Pretpostavljamo da će Vaš odgovorbiti : ,,Ma jednostavno neću! Imam dva, tri profesora kod kojih mogu da idem i tačka. ’’ .Privatni časovi

U tome i jeste problem, nećete da probate. Na žalost, mi onda nismo rešenje za Vas. Mi smo ovde za ljude koji žele da probaju, koji žele bolje, koji žele preciznije, koji žele korektnije, koji žele da se čas odvija baš kako oni to hoće. Mi smo tu za ljude koji prosto žele da se suprotstave šablonima, mi želimo ljude koji će nam verovati. Kako?Jednostavno.

Šta ako Vam kažemo da postoji jedan sajt, izuzetno jednostavan, čuli ste za njega sigurno od druga, Vašeg druga, koji se suprotstavio šablonima i navikama,koji želi bolje.

Šta je njega privuklo?

Privuklo ga je to, što je na tom sajtu siguran, što nam tom sajtu štedi novac, što je na tom sajtu povezan sa profesorom koji ne mora da bude iz njegovog mesta.Privuklo ga je to što je kod svakog profesora kod koga je slušao privatne časove preko interneta, znao tačno  koje su škole završili i imao detaljan uvid u njihovu biografiju i stručnost. Privuklo ga je to što je imao SVOJ račun na tom sajtu, na kom je uplaćivao sredstva,a ta sredstva su mu se umanjivala jedino kad je zadovoljan održanim časem.

– Šta ako mu  taj profesor jednostavno ne pruži kvalitetnu uslugu?

Prekine poziv i ne plati mu ništa. Može mu se. Zato što u njegovoj glavi nije da ima dva, tri profesora koje može da pozove,nego mu je u glavi da može da odabere jednog od sto profesora, a ne jednog od tri. Privuklo ga je to, što se samo on pitao kada će slušati čas i da li će taj čas biti u grupi ili ne.Privuklo ga je to što mu je cena svakog privatnog časa pristupačna. Privuklo ga je to što profesor piše po ekranu i on to jasno i čitko vidi, takodjeprofesor ima tu mogućnost da njemu vizualno, kroz različite multimedijalne sadržaje objasni gradivo koje ne razume, a ne pukim prevlačenjem olovke preko teksta i slika u knjizi. Možete i sami videti slike u udžbeniku,zašto bi Vam trebao privatni profesor za to?

Ma da,upravu ste. Nismo za svakoga.

Lammasi.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here