Privredni forum mladih 2016

Privredni forum mladih i kompanija Telenor pozivaju sve mlade nezaposlene ljude da se pridruže karijernom delu konferencije “Privredni forum mladih 2016”, koji će se održati 11. i 12. aprila u prostorijama Privredne komore Srbije, a koji za cilj ima da mladima pruži mogućnost pronalaženja prakse i zaposlenja kroz direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija, kao i edukaciju o svim neophodnim veštinama, koje će mladi dobiti kroz rad na radionicama održanim od strane kompanija učesnica.

telenor-zaposlenje-351x185

Privredni forum mladih, pod generalnim pokroviteljstvom kompanije Telenor, a u saradnji sa Privrednom komorom Srbij, organizuje petodnevnu konferenciju na temu omladinskog preduzetništva pod nazivom „Privredni forum mladih 2016“.

Konferencija je podeljena u dve celine:
Preduzetnički deo konferencije održaće se od 11-15. aprila na Avali, a za cilj ima da se mladima sa preduzetničkom idejom omogući da steknu sva naophodna znanja za pokretanje sopstvenog biznisa, kao i da naprave svoj biznis plan, koji će poslednjeg dana predstaviti pred stručnim žirijem.

Učešćem na konferenciji, mladi će imati priliku da svoju biznis ideju razvijaju kroz rad sa eminentnim predavačima, kao što su: Ivan Bildi, Dragan Varagić, Dragan Savić, Milan Trbojević, Nikola Jovanović, Relja Dereta, Mladen Stojanović, Nenad Paunović.

Karijerni deo konferencije okupiće mlade koji su u potrazi za poslom ili praksom, i omogućiti im da ostave svoj CV, ali i da kroz razgovor sa predstavnicima kompanija saznaju nešto više o potrebnim kompetencijama i načinu rada te kompanije.

Pored toga, biće organizovane i radionice, na kojima će mladi imati priliku da steknu sve veštine koje će im biti neophodne pri započinjanju uspešne karijere.

Kompanije Telenor, Eurobank, Schneider Electric, Nelt, Ernst & Young, Microsoft, Adecco, Mainstream čekaju samo tebe! Da li si spreman da iskoristiš svoju šansu?

Svoju prijavu možeš popuniti ovde: https://podio.com/webforms/14510009/972412

izvor:najstudent.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here