Prolećni Dečiji sajam 2016. od 6. do 8. maja

Dečiji sajam, sedamnaesti po redu, biće održan u hali 3 Beogradskog sajma, od 6. do 8. maja. Ulaz je i ovoga puta besplatan.

Posetioci će tri dana, u petak od 12.00 do 19.00 i za dane vikenda od 10.00 do 19.00 moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu.

Na manifestaciji će se pored Teniskog saveza Srbije predstaviti i Sportska akademija Senjak koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.

Na štandovima izlagača roditelji mogu da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste čak i do 30 odsto. Dok roditelji uzivaju u razgledanju i kupovini poznatih decijih brendova, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima.

Veliko interesovanje kod dece predstavljaju nagradne igre i kreativne igraonice, a tu je i ogromna igraonica od 150 kvadratnih metara, zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova.

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti pored Sportskog saveza Srbije i Žandermerija, Saobraćajna policija, Vatrogasna brigada, kojima se mališani i te kako raduju. Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, zaista očekuje odlična prolećna zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti XVII Dečiji sajam.

U svakoj „ulici“ na sajmu, u okviru štandova smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak…

Promocije Dečijeg sajma, koje se pred svaku ovu manifestaciju održavaju po vrtićima i osnovnim školama su počele. Mališani mogu uživati u 15-ominutnoj predstavi, družeći se sa likovima iz crtanih filmova, a to je samo jedan mali deo svega onoga što ih očekuje na najvećoj dečijoj manifestaciji u regionu.

Izvor: danubeogradu.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here