Prva Smirnoff Illuminato Lovefest Energy žurka za pamćenje

U prepunom magacinu Depo u organizaciji Lovefesta iz Vrnjačke Banje, 11.10.2014. je održana prva Smirnoff Illuminato Lovefest Energy žurka. Zvezde večeri bili su holandski dvojac Detroit Swindle, koji su u okviru dvosatnog seta, sve vreme držali publiku na nogama i pokazali energiju koju sa sobom nosi najveća underground bina festivala ljubavi.

Posle uspešnog nastupa na Lovefestu 2013. godine duo iz Amsterdama sinoć je premijerno nastupio u Beogradu i prema njihovim rečima zabeležio još jednu žurku za pamćenje. Ljubitelji najfinijeg klupskog zvuka imali su prilike da đuskaju uz hitove kao što su „Guess what“, The wrap around“, „John doe“ i mnoge druge.

Pre nastupa Detroit Swindle-a, publiku je zagrejao beogradski dvojac Banda Panda, koji ove godine slavi četvrti rođendan. Tačno u ponoć di-džej pult su preuzeli Dušan Predojević Doo i Nikola Vemić, koji su svojim jedinstvenim odabirom muzike napravili pravi uvod za nastup popularnih Holanđana.

Težak posao da zatvore žurku imali su beogradski producenti Igor Jadranin i Nemanja Vlahović Manjane, budući da je veliki broj najstrastvenijih klabera ostao do samog kraja.

Smirnoff Illuminato Lovefest Energy je prva od tri žurke u nizu čiji je cilj prikazivanje jedinstvenog koncepta koji sa sobom nosi Lovefest Energy Stage. Posle velike oktobarske žurke, u martu 2015. godine za sve ljubitelje hip hop muzike biće predstavljen program Lovefest Live Stage-a, a zatim i program Lovefest Fire Stage-a, glavne festivalske bine, koja gaji tehno zvuk.

Da podsetimo, Lovefest je ove godine održan od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Uz izvođače kao što su Jeff Mills, Mark Knight, James Zabiela, Tom Trago, Finnebassen, Levon Vincent, Bad Copy, Who See, Partibrejkers osmo izdanje festivala ljubavi posetilo je više od 62.000 ljudi iz zemlje i sveta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here