PRVI NOVOGODIŠNJI MARKET U OBRENOVCU

Fondacija za mlade Obrenovca(OYF) organizuje Novogodišnji market, prvi prodajni mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina. Market će se održati u Društvenom centru Fondacije za mlade Obrenovca od 25. do 27. decembra. OYF novogodišnji market je događaj koji Fondacija organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne preduzetničke inicijative u Obrenovcu.

Market će biti otvoren u petak, 25. decembra, u periodu od 16 do 20 časova, i trajaće u subotu i nedelju od 11 do 15 časova, a ulaz za sve posetioce je slobodan.

OYF poziva sve koji žele da za predstojeće praznike obraduju nekoga najlepšim, potpuno originalnim i autentičnim malim i velikim poklonima da posete Novogodišnji market. Tu će na jednom mestu pronaći unikatne torbe, tašne, novogodišnje ukrase, ukrasne korpice, kutije pletene od papira, nakit izrađen heklanom i tating tehnikom, nakit od bakra, filca, poludragog kamenja i staklenih perli, cvetne aranžmane, suvenire, odevne predmete, ručno rađene čestitke, predmete ulepšane dekupaž tehnikom, ručno izrađene leptir mašne za decu i odrasle i ukrasne sijalice.

Prateći program OYF novogodišnjeg marketa obuhvatiće i akustični nastupi tri obrenovačka benda:
25. decembra od 18 do 19 časova – Posno prase, 26. decembra od 13 do 14h – Sreda je utorak u novembru i 27. decembra od 13 do 14 sati – U Zmajevom Gnezdu, kao i predstavljanje rezultata projekta „Redukcija rizika od elementarnih nepogoda u obrazovno-vaspitnim ustanovama“ koji je organizacija Save the children realizovala u saradnji sa školama iz Obrenovca.

Društveni centar Fondacije za mlade nalazi se u ulici Kralja Aleksandra I br. 59 (mini tržni centar kod Doma kulture).

Ovaj događaj Fondacija organizuje uz podršku nemačke organizacije CARE International, organizacije Save the children i TRAG fondacije iz Srbije, koje su programski partner Fondacije od samog osnivanja.

oyf market plakat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here