Prvi UX DESIGN MEETUP u Beogradu!

U cilju povećanja svesti o važnosti UI/UX dizajna u IT sektoru, edukaciji i šansi za razmenu iskustva ­ rešili smo da po prvi put organizujemo UX Belgrade Meetup, 14. aprila, 2016. godine.

Za naš prvi meetup fokusirali smo se na dizajnere sa lokalne dizajn scene, koji će preneti svoja internacionalna iskustva u radu sa klijentima i kompanijama. Naši predavači su sjajni UX/UI eksperti, i predstaviće nam se sa 3 kratka predavanja.

Kroz primere ličnog iskustva slušaćemo: ­

Bojana Đuričića ­ “Jeftin, brz i dobar dizajn”

Nenada Ivanovića ­ “Dizajneri i developeri, zajedno za bolji UX”

Petra Stojakovića i Đorđa Vanjeka ­ “UX sudnica“

Iza same organizacije stoji par individualaca koji jednostavno vole svoj posao, ali nam je jako drago da možemo da kažemo i da su meetup podržali Smashing Magazine, Offscreen, UXPin, UI Stencils,Tesla Amazing, Codepen, Rosenfeld Media, A Book Apart, Koncept i DevanaTechnologies.

UX DESIGN MEETUP

Kome je namenjen meetup?

» Dizajnerima -­ Ovo je glavna tema za sve dizajnere, bez obzira u kojoj industriji rade ­ ne propustite ovaj događaj.

» Programerima -­ Kao dizajneri, volimo programere. Zajedno sa vama, možemo da napravimo sjajne stvari!

» Stratezima -­ Bez istraživanja, analize, tekstova i mnogih drugih stvari, mi dizajneri ne možemo da rešimo baš svaki problem. Pomozite nama da mi pomognemo vama.

» Vlasnicima proizvoda – Svi vlasnici kompanija i proizvoda treba da shvate kako UX pozitivno može doprineti zadovoljstvu klijenata. Zašto i ti ne bi saznao?

Svaki web dizajner radi na različite načine. Svaki dobar dizajner bi trebalo da razume odnos između web dizajna i korisničkog iskustva. Najvažniji podatak koji dizajneru treba jeste mišljenje njegove publike za svoj rad.

Pridružite nam se na Trgu Republike 5, IX sprat, gde ćemo pre i posle samih predavanja moći da uživamo u razgovoru sa kolegama i predivnom pogledu na Beograd.

Datum: 14. april, 2016.

Vreme: 17.15h

Mesto: Trg Republike 5

Program događaja možete da pronađete na sajtuhttp://uxdesign.rs/.

Da biste prisustvovali događaju i bili evidentirani kao učesnik, molimo Vas da se prijavite nahttp://www.meetup.com/UX­Belgrade/events/230055922/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here