Put mladog preduzetnika – poziv za mlade preduzetnika

  Omladinsko udruženje Privredni forum mladih u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta ove zime priprema novi projekat sa idejom da motiviše, inspiriše i podstakne mlade u razvijanju sopstvenog biznisa. Reč je projektu “Put mladog preduzetnika”, čiji je centralni događaj “Sajam omladinskog preduzetništva” koji se održava od 13. do 15. decembra u hotelu Zira.

  put mladog preduzetnika

  Kako je jedan od osnovnih ciljeva projekta promocija uspešnih preduzteničkih priča mladih iz Srbije, želimo da damo priliku startapovima iz cele zemlje da se prijave i u sklopu sajma prezentuju svoje ideje.

  Učešćem na Sajmu omladinskog preduzetništva izlagači pre svega dobijaju priliku da predstave svoj biznis na najbolji mogući način, istovremeno stvarajući sebi nove prilike i stičući nova znanja.

  Besplatan štand za izlaganje će im omogućti da budu u direktnom kontaktu kako sa posetiocima sajma, tako i sa celokupnom preduzetničkom zajednicom. Ono što izlagače čeka jeste mogućnost umrežavanja sa preduzetnicima, kompanijama, institucijama i habovima. Biće im dostupne informacije o izvorima finansiranja, programima podrške i potencijalnim partnerstvima za dalji razvoj poslovanja.

  Ukoliko želite da sa nama gradite stabilan i zdrav ambijent za buduće mlade preduzetnike i uz to predstavite svoju ideju na prvom sajmu omladinskog preduzetništva u Srbiji, svoju prijavu možete popuniti OVDE

  Više informacija o celom projektu možete pročitati na www.putmladogpreduzetnika.pfm.rs ili nas kontaktirati na [email protected]

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here