Home Arhiva Radionica kreativnog pisanja

Radionica kreativnog pisanja

Radionica kreativnog pisanja – Zašto pišemo i kako nam pisanje može pomoći?

Radionica kreativnog pisanja sa mladom autorkom Marijom Manojlović održaće se u ponedeljak, 26. februara u Rimskoj dvorani Biblioteke grada Beograda od 18 do 19 časova. Cilj je da se kroz analizu, debatu i dosledno prezentovanje činjenica, mladi podstaknu da ne odustaju od svog afiniteta ka pisanju.

Početak radionice biće posvećen razlozima za pisanje i lekovitim svojstvima pisanja. Nakon toga, posvetićemo se objašnjenju i primeni terapije pisanjem. Za sam kraj radionice predviđena je vežba pisanja kako bi se učesnici oprobali i dobili povratne informacije i savete od moderatorke radionice. .Marija Manojlović je završila master studije iz psihologije na Univerzitetu Aix – Marseille uz pomoć stipendije francuske vlade. Autorka je knjiga “Susreti u prošlosti” i “Možda je tako moralo biti”, a pored toga, za svoja dela, dobila je brojne prestižne nagrade.

Za radionicu mogu se prijaviti svi mladi od 15 do 30 godina koji se bave amaterskim pisanjem i žele da unaprede svoje veštine kroz interaktivne vežbe. Prijavu možete popuniti do 25. februara u 23 časa. Događaj organizuje Centar za razvoj ideja u saradnji sa Bibliotekom grada Beograda i udruženjem LADA.

Centar za razvoj ideja je nevladina organizacija čiji je fokus podsticanje razvoja kreativnih ideja kod mladih, dok su glavni ciljevi unapređivanje njihovog položaja u društvu, ukazivanje na aktuelne probleme i realizaciju različitih programa za njihovu edukaciju, uglavnom u oblastima preduzetništva, kulture i ekologije.

Učešće na radionici je potpuno besplatno. Potvrdu o učešću dobićete putem mail-a.

Očekujemo Vaše prijave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here