Radionice i predavanja sledeće nedelje u SKC-u

Posetite u toku sledeće nedelje SKC i prisustvujte nekoj od sledećih zanimljivih radionica i predavanja!

1. ponedeljak, 24. april 14:00-17:00 Mala sala

Kreativna radionica „Znanjem do budućnosti“ (za srednjoškolce)

Teme:

– “ Kako izabrati karijerni put „, Miloš Mastilović, CEO – Internet marketing agencija Click Media 

 – “ Verbalna i neverbalna komunikacija „, Neda Nikolić, dipl.prof. jezika i književnosti, saradnik u nastavi na MEF-u

Radionica je osmišljena kroz predavačko – takmičarski koncept i organizuje se u saradnji Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije (MEF) i Studentskog kulturnog centra.

Ocenjivaćemo najbolji tim koji uspešno reši date zadatke i postavi najkreativnije ideje. Timovi broje od tri do pet članova. Za prijavu tima, potrebno je dostaviti: 1. Ime i prezime svih članova tima; 2. Ime srednje škole koju pohađaju članovi tima; 3. Kontakt telefon barem jednog člana tima. Prijave timova slati na e-mail – [email protected] [email protected]

Svi učesnici će dobiti sertifikat za učestvovanje na radionici, a MEF je pripremio i iznenađenja. Najbolji timovi će dobiti vredne nagrade: besplatne školarine i popuste na celokupno školovanje na MEF-u.

Kreativna radionica "Znanjem do budućnosti" (za srednjoškolce) u SKC-u

2. utorak, 25. april u 19:00 Velika sala

Škola intelektualnih veština

Serijal NO. 2 „DIZAJNIRAJ SVOJ UM“.

predavanje: „Uticaj okruženja na učenje“ – Kako na učenje utiče muzika, hrana, doba dana i uređenost prostora

 Škola intelektualnih veština sa svojom malom vojskom  trenera nastavlja misiju intelektualnog opismenjavanja u SKC-u kako bi sa vama podelili konkretne alate za efikasno učenje. Saznaj koja je to hrana za mozak, kakva muziku slušaš dok učiš, postoji li najbolje vreme za učenje i kako da središ prostor za učenje, a da ne moraš da poznaješ Feng Shui. Serijal se održava tokom marta, aprila i maja.

SLOŽI KOCKICE, DIZAJNIRAJ SVOJ UM i spremi se za JUN!

 Serijal NO. 2 "DIZAJNIRAJ SVOJ UM" u SKC-u

3. četvrtak, 27. april u 18:00 Novi prostor

Ciklus putujem i pričam / „Putujemo u Evropu“

Evropski pokret Srbija

Putujemo u Evropu je program koji je tokom dvanaest godina trajanja omogućio da više od 1400 studenata iz Srbije proputuje Evropu sa Interrail kartom u rukama, rancem na leđima i osmehom na licu. Putovanje počinje u Berlinu gde se našim studentima pridružuju kolege iz regiona, a nastavlja se prema njihovim željama. Program je jedinstven u Srbiji, jer odabranim, najboljim studentima pruža priliku da sami kreiraju svoju rutu putovanja, gradove i kulture koje žele da upoznaju.

Njihovi utisci su sabirani u putopisima i fotografijama koji se mogu videti na putujemouevropu.org. Kroz sve priče i slike provlače se iste niti – prijateljstva koja traju i glad za novim putovanjima, predelima i pogledima.

Evropski pokret u Srbiji vas poziva da dođete i čujete priče i iskustva naših studenata-putnika i  saznate sve što ste želeli da znate o putovanju vozom po Evropi. 

Ciklus putujem i pričam / „Putujemo u Evropu" u SKC-u

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here