Reklamijada 2016

,,Povratak u budućnost’“

Studentska organizacija Marketing Workshop* tradicionalno organizuje humanitarni događaj – Reklamijadu 07.12. na Ekonomskom fakultetu u okviru ,,Dana Marketing Workshop-a’’. U pitanju je veče posvećeno najboljim reklamnim kampanjama iz prethodnog perioda, a ove godine vas vraćamo u budućnost!

,,Povratak u budućnost’"

,,Dani Marketing Workshop-a’’ se održavaju od 5. do 7. decembra i predstavljaju spoj edukativnog, humanitarnog i zabavnog gde se trudimo da angažujemo studente i zaljubljenike u marketing. Reklamijada predstavlja finale našeg projekta, šlag na torti, veliki prasak!

Smešne, poučne, neočekivane, sve najinteresantnije reklamne kampanje iz prethodnog perioda biće prikazane na Reklamijadi!

Kao i prethodnih godina, sav prikupljen novac biće doniran u humanitarne svrhe, a ove godine pomoći ćemo organizaciji „Budi human – Aleksandar Šapić”.

Kako ove godine proslavljamo i 20. rođendan naše organizacije, pozivamo vas da nam se pridružite u slavlju, zabavite i budete humani – 07.12. u 20:30h u Amfiteatru 1 Ekonomskog fakulteta (Kamenička 6).

Više informacija o događaju pronađite na facebook stranici Marketing Workshop.

*Marketing Workshop je neprofitna studentska organizacija Ekonomskog fakulteta, sa tradicijom dugom 20 godina,

koja okuplja studente pomenutog fakulteta radi pružanja relevantnog marketinškog iskustva svojim članovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here