Rok koncert za kraj školske godine u OŠ „Radoje Domanović“

Rok bend „ProFunny“ (Profani), koji su osnovali direktor i nastavnici OŠ „Radoje Domanović“ sa Novog Beograda, će 11-tu godinu zaredom održati rok koncert, kojim će iz škole ispratiti osmake i obeležiti kraj školske godine. Ovo je treća godina kako će koncert biti održan u dvorištu škole, tako da osim učenika i roditelja na koncert dolaze i stanari iz okolnih zgrada i blokova, te svi zajedno uživaju u odličnoj muzici.

Koncert će biti održan u četvrtak 14. juna od 19.30h u dvorištu škole, a tom prilikom „Profani“ će uz podršku profesionalnih muzičara i sadašnjih i bivših učenika škole izvesti više od 20 domaćih i stranih hitova, koje su odabrali mali maturanti. Novobeogradskim blokom 28 će odzvanjati kultni rok hitovi Električnog orgazma, Discipline kičme, Riblje Čorbe, Bajage, Filma, Guns’n’Roses, ali i hitovi legendarne „YU grupe“, a podršku će im dati braća Dragi i Žika Jelić. Na zahtev učenika koncertu će prisustvovati i njihova omiljena glumica Dragana Mićalović.

Članovi benda „Profani“ su: direktor škole Goran Šobotović-gitara, učiteljica Snežana Stamenić-vokal, nastavnik fizičkog Ronald Anžur-perkusionista, gitare će svirati gimnazijalci i studenti – bivši učenici škole, a pevaće i učiteljice i učenici škole.

Inače, OŠ „Radoje Domanović“ je ove godine za svoj rad ocenjena najvišim ocenama Ministarstva prosvete na svim poljima, a želja nastavnika je da njihovi učenici uz rock’n’roll proslave odlazak iz osnovne škole, da nastave da slušaju kvalitetnu muziku i budu ponosni na školu koju su završili.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here