Rok koncert za kraj školske godine u OŠ “Radoje Domanović”

  Datum Isteka: 16/06/2018

  Rok bend “ProFunny” (Profani), koji su osnovali direktor i nastavnici OŠ “Radoje Domanović” sa Novog Beograda, će 11-tu godinu zaredom održati rok koncert, kojim će iz škole ispratiti osmake i obeležiti kraj školske godine. Ovo je treća godina kako će koncert biti održan u dvorištu škole, tako da osim učenika i roditelja na koncert dolaze i stanari iz okolnih zgrada i blokova, te svi zajedno uživaju u odličnoj muzici.

  Koncert će biti održan u četvrtak 14. juna od 19.30h u dvorištu škole, a tom prilikom “Profani” će uz podršku profesionalnih muzičara i sadašnjih i bivših učenika škole izvesti više od 20 domaćih i stranih hitova, koje su odabrali mali maturanti. Novobeogradskim blokom 28 će odzvanjati kultni rok hitovi Električnog orgazma, Discipline kičme, Riblje Čorbe, Bajage, Filma, Guns’n’Roses, ali i hitovi legendarne “YU grupe”, a podršku će im dati braća Dragi i Žika Jelić. Na zahtev učenika koncertu će prisustvovati i njihova omiljena glumica Dragana Mićalović.

  Članovi benda “Profani” su: direktor škole Goran Šobotović-gitara, učiteljica Snežana Stamenić-vokal, nastavnik fizičkog Ronald Anžur-perkusionista, gitare će svirati gimnazijalci i studenti – bivši učenici škole, a pevaće i učiteljice i učenici škole.

  Inače, OŠ “Radoje Domanović” je ove godine za svoj rad ocenjena najvišim ocenama Ministarstva prosvete na svim poljima, a želja nastavnika je da njihovi učenici uz rock’n’roll proslave odlazak iz osnovne škole, da nastave da slušaju kvalitetnu muziku i budu ponosni na školu koju su završili.

   

  PODELI
  Nađa Stojanović
  Studentkinja treće godine na smeru menadžment na Fakultetu organizacionih nauka.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here