„Sajam letnjih mogućnosti 2017“: Izaberite svoju letnju avanturu

Bliži se leto, a vi nemate plan? Ne privlači vas letovanje u Crnoj Gori ili Grčkoj koje praktikujete već godinama unazad? Neka vaši predstojeći vreli meseci budu drugačiji i korisniji! 
Portal Mladi vas poziva na „Sajam letnjih mogućnosti 2017“ koji će se održati u petak, 26. maja u prostorijama KZM „Gnezdo“ od 15 do 18h.

Imaćete priliku da se upoznate sa raznovrsnim volonterskim, edukativnim ili zabavnim programima koji se organizuju u Srbiji i inostranstvu, iza čije ponude stoje omladinske organizacije koje godinama uspešno obezbeđuju mladima mogućnost da uče, rade ili se zabavljaju po celom svetu! Upoznajte se sa programima: Aiesec-a, Mladih istraživača Srbije, ISWIB-a, Volonterski centar Vojvodine kao i Erasmus+ programima razmene (Tempus fondacija) za sve one koje zanimaju mogućnosti koje prevazilaze leto!

Na otvorenoj terasi KZM „Gnezdo“ biće postavljeni njihovi štandovi gde će posetioci moći da pogledaju ponude i dodatno se raspitaju o svakoj, a za one koji se na vreme prijave obezbeđeno je prisustvo na kratkim prezentacijama ovih organizacija u prezentacionoj sali Kancelarije.

Forumlar za prijavu

Raspored prezentacija:

Aiesec15:10 – 15:30
Volonterski centar Vojvodine15:35 – 15:55
ISWIB (Međunarodna studentska nedelja u Beogradu)16:00 – 16:20
Tempus Fondacija (Erasmus programi razmene)16:25 – 16:45
Mladi istraživači Srbije16:50 – 17:10

 SAJAM JE OTVOREN ZA SVE, ALI SU ZA PREZENTACIJE ORGANIZACIJA MESTA OGRANIČENA. Stoga, ukoliko slučajno ne ostane mesta za vaše prisustvo na prezentaciji, svakako se možete informisati na štandu organizacije čiji vas program zanima.


Dođite da se zabavimo i zajedno isplaniramo vaše nezaboravno leto 2017!

Za prijatan boravak na sajmu pobrinuće se vaši domaćini, članovi tima Portala Mladi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here