Sajam letnjih mogućnosti 2019.

  Da li ste spremni za još jedan Sajam Letnjih Mogućnosti?

  Jer mi vam upravo pripremamo jedan sjajan događaj!

  Bliži se leto, a vi nemate plan? Želite da steknete nove veštine, upoznate nove ljude ili možda negde otputujete? Neka vaši predstojeći vreli meseci budu drugačiji i korisniji!

  Portal Mladi vas poziva na „Sajam letnjih mogućnosti“ koji će se održati 24. maja u prostorijama KZM „Gnezdo“ od 15 do 18h.

  Sajam letnjih mogucnosti

  SAJAM JE OTVOREN ZA SVE!

  Zauzmite svoje mesto na vreme putem prijavnogformulara

  Više informacija kao i agendu ćemo objavljivati u grupi do samog sajma, tako da ne brinite! Imaćete sve informacije na jednom mestu!

  Imaćete priliku da se upoznate sa raznovrsnim volonterskim, edukativnim ili zabavnim programima koji se organizuju u Srbiji i inostranstvu, iza čije ponude stoje omladinske organizacije koje godinama uspešno obezbeđuju mladima mogućnost da uče, rade ili se zabavljaju po celom svetu! Upoznajte se sa programima: AIESEC Serbia, Mladi istrazivaci Srbije, ISWiB kao i Erasmus+ programima razmene (Fondacija Tempus), EKOF Media Group , Work and Travel Srbija, INO agencija za studije u inostranstvu, Beogradska otvorena škola, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, Volonterski centar Vojvodine, Društvo za akademski razvoj – Society for Academic Development, Wikimedia Serbia (Vikimedija Srbije), Evropski studentski forum FPN, Nacionalna Sluzba za Zaposljavanje, CEDEM – Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih, Obrazovni sistem Equilibrio i Menadžment Centar Beograd-MCB za sve one koje zanimaju mogućnosti koje prevazilaze leto!

  Na šestom spratu Beograđanke u KZM „Gnezdo“ biće postavljeni njihovi štandovi gde ćete moći da pogledate ponude i dodatno se raspitate o svakoj, a ove godine pripremili smo vam nagrade i velika iznenađenja!

  Dođite da se zabavimo i zajedno isplaniramo vaše nezaboravno leto 2019!

  Očekujemo vas sa velikim zadovoljstvom! Za prijatan boravak na sajmu pobrinuce se vaši domaćini, članovi tima Portala Mladi.

  PODELI
  Milan Ristić
  Tim lider organizacionog tima Portal Mladi mail: [email protected] Student Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na osnovnim akademskim studijama politikologije.

  3 KOMENTARA

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here