Sajam letnjih mogućnosti 2018.

  Datum Isteka: 22/05/2018

  Sunčani i topli dani su već uveliko počeli, a zvaničan početak leta svi nestrpljivo isčekujemo. Polako pravimo planove kako da ga obeležimo i nagradimo se nakon uspešno završenog ispitnog roka. Stoga, i ovog leta, tim Portala Mladi poziva sve na Sajam Letnjih Mogućnosti koji su za nešto drugačije od uobičajenog!

  Ako se osećaš da si iscrpeo sve tipične destinacije Grčke i Crne Gore i želiš originalan provod; želiš da budeš od nekome od pomoći, naučiš nešto novo i interesantno, da upoznaš nove prijatelje drugačijeg porekla ili čak i zaradiš džeparac, a ne znaš odakle da počneš – pomoći ćemo ti!          Sajam letnjih mogućnosti I ove godine odlučili smo da ti olakšamo pronalazak ,,pravog” leta. Zato te pozivamo da dođeš 21. maja sa početkom u 15h na 6. sprat Beograđanke (Masarikova 6) i upoznaš se sa organizacijama koje omogućavaju navedeno. Na sajmu ćeš imati priliku da se informišeš o programima koje nude naši prošlogodišnji učesnici: AIESEC, Fondacija Tempus (Erasmus + programi), Mladi istraživači Srbije, Volonterski centar Vojvodine, ISWIB (Međunarodna studentska nedelja u Beogradu), ali i oni koju su sa nama po prvi put: Kompas kaže Srbija, American Adventures Work&Travel, Savez izviđača Srbije, BEST Beograd i Studentska zadruga Čukarica M.

   Formular za prijavu

  Mladi istraživači Srbije 15:00 – 15:20
  AIESEC 15:25 – 15:45
  ISWIB (Međunarodna studentska nedelja u Beogradu) 15:50 – 16:10
  American Adventures Work&Travel 16:15 – 16:35
  Savez izviđača Srbije 17:00 – 17:20
  Tempus Fondacija 17:25 – 17:45
  Studentska zadruga Čukarica M 17:50 – 18:10
  Volonterski Centar Vojvodine 17:15 – 18:35
  BEST Beograd 18:40 – 19:00

   

  Svaka od njih će u prethodno navedenim terminima držati prezentacije o letnjim programima koje organizuju, za koje te molimo da se na ovom linku prijaviš jer broj mesta ograničen. Takođe, ukoliko se desi da ne budeš u mogućnosti da odlušaš neku od prezentacija, u toku trajanja celog sajma, na terasi Beograđanke stajaće štandovi organizacija kojima ćeš moći trenutku da priđeš i dobiješ svaku potrebnu informaciju.

  Đođi da osmislimo tvoju nezaboravnu ovogodišnju letnju avanturu!

  PODELI
  Milan Ristić
  Tim lider organizacionog tima Portal Mladi mail: [email protected] Student Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na osnovnim akademskim studijama politikologije.

  1 KOMENTAR

  1. Ovo su generalno prilike koje uzimaju studenti, pogotovo jer u okviru fakulteta imaju organizacije koje se bave time.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here