Sajam letnjih mogućnosti 2019.

  Da li ste spremni za još jedan Sajam Letnjih Mogućnosti?

  Jer mi vam upravo pripremamo jedan sjajan događaj!

  Bliži se leto, a vi nemate plan? Želite da steknete nove veštine, upoznate nove ljude ili možda negde otputujete? Neka vaši predstojeći vreli meseci budu drugačiji i korisniji!

  Portal Mladi vas poziva na „Sajam letnjih mogućnosti“ koji će se održati 24. maja u prostorijama KZM „Gnezdo“ od 15 do 18h.

  Sajam letnjih mogucnosti

  SAJAM JE OTVOREN ZA SVE!

  Zauzmite svoje mesto na vreme putem prijavnogformulara

  Više informacija kao i agendu ćemo objavljivati u grupi do samog sajma, tako da ne brinite! Imaćete sve informacije na jednom mestu!

  Imaćete priliku da se upoznate sa raznovrsnim volonterskim, edukativnim ili zabavnim programima koji se organizuju u Srbiji i inostranstvu, iza čije ponude stoje omladinske organizacije koje godinama uspešno obezbeđuju mladima mogućnost da uče, rade ili se zabavljaju po celom svetu! Upoznajte se sa programima: AIESEC Serbia, Mladi istrazivaci Srbije, ISWiB kao i Erasmus+ programima razmene (Fondacija Tempus), EKOF Media Group , Work and Travel Srbija, INO agencija za studije u inostranstvu, Beogradska otvorena škola, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, Volonterski centar Vojvodine, Društvo za akademski razvoj – Society for Academic Development, Wikimedia Serbia (Vikimedija Srbije), Evropski studentski forum FPN, Nacionalna Sluzba za Zaposljavanje, CEDEM – Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih, Obrazovni sistem Equilibrio i Menadžment Centar Beograd-MCB za sve one koje zanimaju mogućnosti koje prevazilaze leto!

  Na šestom spratu Beograđanke u KZM „Gnezdo“ biće postavljeni njihovi štandovi gde ćete moći da pogledate ponude i dodatno se raspitate o svakoj, a ove godine pripremili smo vam nagrade i velika iznenađenja!

  Dođite da se zabavimo i zajedno isplaniramo vaše nezaboravno leto 2019!

  Očekujemo vas sa velikim zadovoljstvom! Za prijatan boravak na sajmu pobrinuce se vaši domaćini, članovi tima Portala Mladi.

  3 KOMENTARA

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here