Sajam zapošljavanja i volontiranja – PRAVNICI NA POSLU

Sajam zapošljavanja i volontiranja PRAVNICI NA POSLU – CHOOSE YOUR CAREER održaće se na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu u periodu od 9. do 11. maja 2016. godine.

PRAVNICI NA POSLU

Sajam zapošljavanja i volontiranja PRAVNICI NA POSLU – CHOOSE YOUR CAREER u organizaciji ELSA-e Beograd i Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu namenjen je studentima završnih godina pravnih fakulteta i diplomiranim pravnicima kojima se pruža mogućnost zapošljavanja i/ili sticanja stručne prakse u nekim od nekimod najboljih advokatskih kancelarija i kompanija u zemlji.

U okviru Sajma, pored kontakta sa potencijalnim poslodavcima, učesnicima će biti omogućeni i brojni programi namenjeni sticanju neformalnih znanja i veština iz oblasti prava, ekonomije, liderstva, upravljanja ljudskim resursima, retorike i sl. kao i takmičenje u simulaciji suđenja, čijeg pobednika će odrediti sudsko veće sastavljeno od profesora i istaknutih pravnika.

ELSA (The European Law Student’s Association) je međunarodno, nezavisno, nepolitičko i neprofitno udruženje studenata prava okupljenih radi unapređenja, uspostavljanja i razvijanja međunarodnog razumevanja, saradnje, pravne etike i ličnih kontakata između studenata prava iz različitih zemalja, kao i pripremanje za profesionalni rad pravnika po međunarodnim standardima.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here