Samit održivog i inovativnog poslovanja

  Samit održivog i inovativnog poslovanja (INSUBS) biće održan od 28. do 30. oktobra 2016. u Sava Centru. Glavni cilj ovog Samita jeste unapređenje znanja naših delegata kroz primenjivanje inovativnih modela održavanja stručnih Samita. Delegati Samita biće studenti tri različita fakulteta (Pravni, Ekonomski i Fakultet političkih nauka) koje sve, na različite načine, povezuju privreda i preduzetništvo.

  Samit održivog i inovativnog poslovanja

  Osim studenata sa ovih fakulteta, učesnici će biti i gosti  iz zemlje, regiona i Evrope. Profil učenika koji želimo da privučemo ovim Samitom su mladi koji su diplomirali ili su na završnim godinama svojih fakulteta, motivisani za rad i proširenje svog znanja, kao i primenjivanje i upotreba tog znanja kod svog poslodavca.

  Samit održivog i inovativnog poslovanja

  Ideja  projekta je da se budućim ekonomistima, pravnicima i politikolozima predstave eminentni predavači i panelisti iz sveta biznisa i sveta ekonomskih politika, kako bi ih upoznali sa konceptom održivog i inovativnog poslovanja kroz debate putem modernih medija, predavanja i interakcije sa stručnjacima, a najaktivnije učesnike nagraditi mogućstvom prisustva na radionicama i okruglim stolovima koji će se organizovati nakon održavanja Samita. Zainteresovanim studentima omogućićemo da na licu mesta apliciraju za neke od ponuđenih praksi ili da volontiraju kod naših partnera.

  Samit održivog i inovativnog poslovanja

  Prošle godine je projekat “INSUBS“ organizovan pod nazivom “Economic student summit(ESS) – Think Big“ koji je okupio preko 200 delegata iz Srbije i sveta. Projekat su podržali Privredna komora Srbije, Narodna banka Srbije, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i mnogi drugi. Medijski pokrovitelji bili su Studio B, Politika, Nova ekonomija i mnogobrojni studentski portali. Podršku Samitu pružili su i Hellenic grupa, Heineken, Massel grupa, dok je generalni pokrovitelj bila Vojvođanska banka.

  Prijavljivanje za učešće na samitu vršiće se na pomenutim fakultetima od oktobra meseca.

   

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here