SCENOGRAFIJA SEDMOG FOAM FEST MUSIC FESTIVALA!

Ovogodišnji, sedmi po redu Belgrade Foam Fest Music festival trajaće celih 72 sata i to bez prestanka. Ono što posetioce očekuje na tri bine na Adi Ciganliji (Main, Silent, Happy people) jesu brojne svetske zvezde elektronske muzike među kojima su Ben Klock, Da Hool, Sonique, ali i Sick Individuals, Funkerman, Freemasons, kao i brojna druga poznata imena.

PROGRAM FESTIVALA

FOAM FEST

Tokom trajanja festivala posetioci će moći da uživaju i u brojnim dnevnim i noćnim sportskim, zabavnim i adrenalinskim sadržajima.

foam-bina-na-vodi

Main stage u obliku zvučnika biće postavljen na vodi

foam-happy-people

Happy people stage za ljubitelje techno zvuka biće postavljen u šumi

foam-silent

Silent stage u obliku kasetofona nalaziće se na plaži

Impozantna Main stage će biti instaliran na samoj površini jezera, Silent stage na plaži, dok će treći, Happy people stage, biti postavljen u šumi, i to neposredno uz kamp za posetioce festivala.

Radovi na scenografiji su u finalnoj fazi, a u toku su i pripreme za postavljanje iste na „beogradskom moru“,na nudističkom delu plaže.

Da će sve ono što će se dešavati na Adi od 27-30. avgusta zaista biti spektakularno, nagoveštavaju i finalne animacije festivalskih stejdževa.

Prodaja ulaznica za Belgrade Foam Fest 2015 je počela, a svoju kartu možete naručiti putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili rezervisati Online.

izvor: pressserbia.com, beogradnocu.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here