Scribd – besplatno korišćenje u narednih 30 dana

Scribd je izuzetno popularan servis za postavljanje i daljenje dokumenata i elektronskih knjiga. Možda jedna od najpoznatijih stranicana kojoj možete pronaći literaturu u koju spadaju knjige, časopisi, naučni radovi i ostalo.

U situaciji kada milioni ljudi širom sveta ostaju kod kuće kako bi umanjili rizik od širenja COVID-19, pristup knjigama i informacijama je važniji nego ikad pre.

scribd besplatno čitanje knjiga

Besplatno korištenje Scribd-a tokom aprila!

Narednih mesec dana ova online biblioteka koja uključuje milione knjiga, audio knjiga, članaka iz časopisa i još mnogo toga – biće dostupne svima, besplatno, 30 dana putem ovoga linka.

Nije potrebna kreditna kartica da biste iskoristili ovu mogućnost.

Prema rečima Trip Adler, osnivača i izvršnog direktora, Scribd, njihov cilj je da osiguraju svima da imaju pristup svojim omiljenim knjigama, autorima i kvalitetnim sadržajima, dok se budemo prilagodili našoj novoj normalnoj situaciji u narednom periodu.

Potrebana vam je preporuka šta da pročitate?

Ekipa Scribd-a je tu za vas! Bilo da tražite zabavu, stručne resurse za upravljanje stresom, zdravim aktivnostima za svoju decu ili samo način da mentalno pobegnete, oni žele da pomognu na najbolji način kako znaju – kroz knjige!

Čitanje može ponuditi neverovatnu udobnost: smanjuje anksioznost i čini nas osjećajima ispunjenijima i još sretnijima.

Ohrabrujemo vas da vodite računa o sebi i jedni o drugima, a nadamo se da vam čitanje može pružiti utehu u ovim teškim vremenima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here