Seminar – Verbalna i neverbalna komunikacija u poslovnom kontekstu

U subotu, 18. novembra, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Verbalna i neverbalna komunikacija u poslovnom kontekstu”.

 

Edukacija u oblasti veština komunikacije neodphodna je svima koji žele da ostvare svoj pun potencijal i uspeh u svojoj profesiji. Tokom edukacije i nakon nje potrebno je posvetiti određeno vreme integraciji stečenih znanja u svoje autentično iskustvo. Samo ispitivanjem sopstvenih obrazaca ponašanja i komuniciranja, analizom mišljenja i osećanja koja ih prate, moguće je razotkriti razloge trenutnog stila komuniciranja, kao i stvaranje pogodnog tla za željenu promenu. Kroz vežbu, trening, upuštanje u situacije, razvoj sposobnosti i veština se uvećava. Ukoliko se u rastu naiđe na prepreku, neophodno je posvetiti joj pažnju, kako bi je otklonili, zamenili je razvijenom sposobnosti i nastavili uspon na poslovnoj lestvici.
 
Na seminaru ćete saznati:
  • kako razvoj veština komunikacije vodi ka uspehunaučite kako da kažete NE
  • zašto se treba edukovati o određenim stilovima komunikacije
  • koja psihodinamika stoji iza svakog od stilova komunikacije
  • značaj neverbalne komunikacije u poslovnom okruženju.
Iskustvo profesionalca: Mirjana Kokerić

mirjanakokeric.png

Mirjana Kokerić je nacionalno sertifikovani kouč Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, O.L.I. integrativnog psihodinamskog usmerenja. Autor je i realizator Treninga razvoja veština za prevenciju i rešavanje konfliktnih situacija, kraćeg oblika edukacije, akreditovanog kod UPSKS-a. Veštine verbalne i nevebalne komunikacije neizostavan su deo ovog treninga. Autor je i tri onlajn seminara, akreditovana kod Zavoda za školstvo Crne Gore, namenjena stručnom usavršavanju prosvetnih radnika i razvoju njihovih veština komunikacije, prevencije konflikata i bazičnih sposobnosti za obradu emocija.

Mirjana kao dipl. mat. za računarstvo i informatiku i trener za razvoj životnih veština u školi prenosi svoja znanja učenicima podržavajući individualni razvoj svakog učenika. U radu sa klijentima kroz treninge i edukativne kurseve pruža podršku klijentima da stignu do svog cilja otkrivajući unutrašnje snage i potencijale, kroz razvoj veština i bazičnih sposobnosti, uz otklanjanje lažnih uverenja o sebi, drugima i svetu.

Ko može da se prijavi?

Broj mesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 17. novembra, do 11:00 časova. Prijavite se klikom na ovaj link. 

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 18. novembra, sa početkom u 11 časova. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here