Serbia Business Run: Prva u seriji poslovnih trka uskoro u Novom Sadu

U četvrtak, posle posla, 11. oktobra u Novom Sadu biće održana prva trka za zaposlene i najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji – Serbia Business Run.

Svi novosađani, bilo da su sportski aktivni ili samo žele da se dobro zabave sa svojim kolegama sa posla mogu da se prijave. Ovo je prvi put da Novi Sad ima trku za zaposlene.

Ideja ovog jedinstvenog tim bilding događaja jeste širenje svesti o zdravlju, zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Ono što se ne kupuje novcem, a najviše se vrednuje jeste nezaboravno vreme sa kolegama, tim bilding i mogućnost poslovnog umrežavanja.

U timskoj trci na 5 km takmiče se timovi iz kompanija koje posluju u Novom Sadu ili okolini, ali je događaj otvoren za sve iz Srbije i regiona. U trci učestvuju timovi kompanija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika ili pola učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim.

Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, majicu, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.

Prijavite se i pokažite koja je kompanija u Novom Sadu najbrža!

http://www.serbiabusinessrun.com/novisad/

Vidimo se na Štrandu i Keju 11. oktobra!

Agenda manifestacije
17:00 Otvaranje prijavnog centra
19:00 Trka
20:00 Večera
20:30 Žurka
23:59 Kraj programa

Serbia Business Run je serija trka na 5 km, koje se održavaju u najvećim poslovnim centrima Srbije i predstavljaju najveći i najvažniji tim bilding događaj u našoj zemlji. U okviru Belgrade Business Run-a do sada je trčalo 3500 učesnika iz više od 300 kompanija. Tokom 2019. godine cilj je da serija poslovnih trka okupi više od 10 hiljada zaposlenih iz 500 najodgovornijih kompanija koje posluju na teritoriji Srbije. Serbia Business Run predstavlja svojevrsnu modernizaciju nekadašnjih radničko-sportskih igara u kojem mogu da učestvuju sve kompanije koje žele da promovišu zdravlje i timski duh kod svojih zaposlenih. Učesnici trke, trče ili hodaju 5 km, a pravo učešća imaju svi, nevezano za poziciju u kompaniji, broj godina ili nivo utrenirnosti.

Organizator serije jeBEOGRADSKI TRKAČKI KLUB (Belgrade Running Club ili BRC), prvi i najmasovniji trkački klub u zemlji, osnovan februara 2011. kao mesto znanja i inspiracije za sve ljubitelje trčanja. Vizija kluba je da kroz trčanje inspiriše ljude na ispunjeniji život, a to se postiže inovacijom u svetu trčanja. Najveći uspeh kluba jeste realizacija programa „Škola trčanja“ za početnike u 18 gradova Srbije, kao i više od 4000 ljudi, mladih, žena i odraslih koji su uvedeni u svet trčanja i koji su zahvaljujući tome zauvek promenili svoj život, izgrađujući pozitivnije navike i stav u životu. Klub zapošljava 15 mladih eksperata (DIF, FON, EF), broji 350 aktivnih članova i organizuje 6 trenažnih programa. Klub je član Atletskog Saveza Srbije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here