SiZiP – autorski prvenac “Šta God Radila“

Na naše prostore sletela je nova energija, novi sastav i možda novi muzički talas.

Trio sastav SiZiP postoji tek godinu dana i za jako kratko vreme osvojio je mnogobrojne ljude širom reigona svojim live nastupima i mashup obradama, poput Skrillex ft. Zvonko Bogdan, Pink Floyd ft. Ajs Nigrutin, Benny Benassi ft. Dino Dvornik.

Beatbox, dve akustične gitare i dva vokala su i više no dovoljni za bend.

Bend je svojim jedinstvenim stilom pokupio simpatije publike, a o njihovoj popularnosti najbolje govore brojni nastupi u Beogradu, a od nedavno i širom Srbije i regiona.

Kako kažu, muzika i tekst su prosto izašli iz njih na jednoj probi i tada su shvatili da treba da se bave autorskim radom. Video spot su uradili uz pomoć Vuka Ninkovića(kamera) i Marijane Lacalandre(scenario, montaža) koji su svojom profesionalnošću doprineli realizaciji ovog projekta.

Na aranžmanu su radili sami, ali i uz pomoć holandskog producenta Caspara Wijnberga koji je začinio ovu pesmu na najbolji mogući način.

Sizip čine Igor Srećković, Dušan Pavlović i Stefan Zdravković, a vi imate mogućnost da sami procenite da li su ovi momci zaista velika nada domaće muzičke scene kao što se priča.

I da, beatboxer je zaista lud!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here