Škola komunikacije i Škola emocija

Karakter događaja: Besplatne radionice za mlade

Mesto: Palata Beograd (Beograđanka), VI sprat (Gnezdo), Masarikova 5

Datum: od 20. januara 2018. godine

Detalji: Broj mesta ograničen, prijave obavezne

 

Tokom januara i februara CEPORA će, uz finansijsku podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, organizovati dva besplatna treninga za mlade: Školu komunikacije i Školu emocija. Svaka škola se sastoji od četiri visoko interaktivne radionice u trajanju od po 4 sata. Prve radionice kreću 20. januara, a prijave su u toku.

Dobre veštine komunikacije pomažu mladima da se bolje izraze, zauzmu za sebe, lakše razumeju druge i uspešno rešavaju konflikte. Zbog toga su komunikacione veštine važne za mlade i za njihov lični, ali i profesionalni razvoj. Sa druge strane, bolje razumevanje sopstvenih i tuđih emocija, dovodi do boljih odnosa među ljudima i pomaže nam da razumemo zbog čega mi, a i drugi ljudi postupamo u određenim situacijama na određen način. Ceporini besplatni edukativni treninzi namenjeni su mladima koji žele da jačaju svoje veštine i da bolje razumeju sebe i druge.

Teme koje se obrađuju u Školi komunikacije: emocionalna pismenost, aktivno slušanje, asertivnost, rešavanje konflikata. Škola emocija obrađuje teme prepoznavanja i upravljanja emocijama i obradu prijatnih i neprijatnih emocija. Svakoj temi posvećena je po jedna radionica.

Mladi se za Ceporine besplatne treninge mogu prijaviti preko onlajn formulara: https://goo.gl/forms/4izK9Izlo21iU39w2

Projekat sprovodi beogradski CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine (www.cepora.org), koji svojim aktivnostima već šest godina doprinosi pozitivnom razvoju dece i omladine i nosilac je brojnih projekata iz ove oblasti.

Kontakt osoba: Lidija Bukvić, programski direktor, [email protected], 060 56 89 421

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here