Smart kolektiv raspisuje konkurs za praksu

Datum Isteka: 01/04/2019

 

Pozivaju se studenti i studentkinje završnih godina fakulteta da se prijave na konkurs za četvoromesečnu radnu praksu na kojoj će imati priliku da učestvuju u svim fazama planiranja i sprovođenja projekata iz različitih oblasti, u organizaciji konferencija, treninga, volonterskih akcija i drugih događaja, kao i u komunikaciji sa kompanijama, donatorima i organizacijama civilnog društva.

Konkurs je otvoren za studente/kinje završnih godina, master studija ili mlade diplomce koji su zainteresovani za CSR (društveno odgovorno poslovanje), a osim sticanja radnog iskustva u dinamičnom okruženju, praktikatni imaju mogućnost ostvarivanja saradnje sa nekim od vodećih kompanija u Srbiji, upoznavanje sa socijalnim preduzećima i ostvarivanje kontakta sa uglednim domaćim i međunarodnim institucijama i organizacijama.

Kod kandidat/kinja posebno cenimo kada su:

  • posvećeni rešavanju društvenih problema;
  • sposobni za samostalnu usmenu i pisanu komunikaciju na srpskom i engleskom jeziku;
  • spremni da preuzmu inicijativu;
  • željni da steknu nova znanja i veštine;
  • motivisani da doprinesu misiji naše organizacije.

Glavne aktivnosti i zadaci praktikanta/kinje su:

  • logistička i administrativna podrška koordinatorima projekata;
  • poslovi komunikacije sa partnerima;
  • priprema dokumenata, izveštaja i prezentacija.

Rok za slanje prijave: 31.mart 2019. do 17h.

Prijava se vrši slanjem CV-a i motivacionog pisma sa naznakom: Prijava za praksu u oblasti društveno odgovornog poslovanje na i-mejl: [email protected]

*Smart kolektiv je pionir promovisanja koncepta društvenog odgovornog poslovanja u Srbiji. Organizacija je vođena idejom povezivanja biznisa i društva u traženju načina da primeni poslovnu logiku i iskustvo u rešavanju društvenih problema. Smart kolektiv pomaže kompanijama da artikulisano i strateški sarađuju sa zajednicom, istovremeno pomažući društvenim grupama da zainteresuju poslovni sektor za svoje potrebe i inicijative. Smart kolektiv osmišljava i sprovodi kampanje koje pokreću pozitivne promene u društvu. Organizacija funkcioniše kroz četiri osnovna programa: društveno odgovorno poslovanje, socijalne inovacije, preduzetništvo mladih i socijalni marketing. Smart kolektiv administrira Forum za odgovorno poslovanje. Za više informacija posetite www.smartkolektiv.org.

PODELI
Nađa Stojanović
Studentkinja treće godine na smeru menadžment na Fakultetu organizacionih nauka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here