SOFA traži nove članove tima za korporativne odnose (CR).

  Dobar si pregovarač? Znaš kako da odabereš potencijalne sponzore? Vidiš ono što drugima baš ne zapadne svaki put za oko? Spreman si da uradiš sve kako bi svom timu obezbedio neophodnu podršku? Onda si nam potreban BAŠ TI!

  SOFA traži nove članove tima za korporativne odnose (CR).

  SOFA

  Tražimo sposobne i kvalifikovane mlade ljude, da nam pomognu u ostvarenju našeg cilja, a to je besplatan sport za studente i omladinu. Ukoliko si snalažljiv u komunikaciji, istraživanju i pronalaženju kompanija kao potencijalnih sponzora i vešt si u pripremi prave ponude za njih, prijavi se! Mi ti zauzvrat nudimo mnogo novih poznanstava, novih znanja, iskustvo, zabavu i naravno, besplatni sport i rekreaciju.

  Ukoliko ti sve ovo zvuči sjajno i ukoliko sebe prepoznaješ, nemoj da razmišljaš ni trenutak i prijavi se. Popuni prijavu koja se nalazi na linku i pošalji nam svoj CV na mail: [email protected]. Prijave nam šaljite do 22.maja, do 23:59! Čekamo te!

  Formular za prijavu

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here