Rekreacija i sport na beogradskoj Adi!

Sportsko udruženje SOFA vas obaveštava da i ove godine mladi imaju priliku da uživaju u sunčanim danima i provedu ih u prirodi, družeći se i uz to čineći nešto dobro za sebe. Ideja je da mladi mogu da se bave sportom besplatno. Aktivnosti na Adi Ciganliji kod Veslačkog kluba Beogradski univerzitet počinju 15. jula i traju do 15. septembra.

Sve što je potrebno je da napravite svoj profil na sajtu www.sofa.rs, pronađete u kalendaru aktivnosti ili sport koji vam najviše prija, i dođete! Aktivnosti koje će se odigrati na Adi su odbojka na pesku, joga, teretana, badminton, Total Body Workout (TBW) i trening kondicione pripreme. Takođe, tu su i bicikli i roleri koje možete besplatno iznajmiti.

Detaljnije informacije o pojedinačnim sportovima, kao i raspored aktivnosti, nalaze se na sajtu sofa.rs .

Pored SOFADE, tu su i redovne aktivnosti koje se održavaju tokom čitave godine, na Zavodu za sport i medicinu sporta i na SC ,,11. April’’.

SOFA je neprofitno sportsko udruženje studentskih i omladinskih fizičkih aktivnosti. Misija udruženja je da se promoviše volonterizam i aktivizam, zdrav način života, sportski duh i timski rad.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here