Solun Nova godina 2016.

Bela kuća i Aristotelov trg. Grci, jednostavno, vole noćni život. Izlazi se tokom cele nedelje i ulice su žive do duboko u noć. Grci uvoze skoro sva svetska piva, a njihova dva lokalna piva su Mithos i Alfa. Koliko Solunci vole noćni život govori činjenica da se gradska pijaca Modiano uveče pretvara u pravo noćno ludilo. Naime, sve tezge noću postaju barovi.

OVO JE STARA PONUDA

POČELE SU PRIJAVE ZA DOČEK NOVE 2017. GODINE

NOVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE

Termin: 30. decembar 2015 – 03. januar 2016.

5 dana / 2 noći / Autobus

PRIJAVE SU DIREKTNO PREKO SAJTA

(Nakon prijave, naši pratneri će vas pozvati da je potvrdite i uputiće vas na dalje korake)

Program putovanja:

 1. dan: (30.12.2015) Srbija – Makedonija – Grčka: NIŠ – SOLUN

Polazak iz Niša u 23:00 sa parkinga kod Tempa. Noćna vožnja kroz Makedoniju prema Solunu sa kraćim usputnim pauzama.

 1. dan: (31.12.2015) SOLUN

Dolazak u Solun u jutarnjim časovima. Panoramsko razglednje grada autobusom (Bela kula, Rotonda, Trijumfalna kapija, crkve Sv. Sofije, crkve Sv. Dimitrija, Aristotelov trg, Galerijev Slavoluk). Smeštaja u sobe (po hotelskim pravilima oko 15 časova. Slobodno vreme. Fakultativni doček NOVE 2016. GODINE u Solunu, klub ili taverna odlučite sami. Noćenje.
 
3. dan: (01.01.2016)  SOLUN – OLIMP I DION – SOLUN

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organizovanja fakultativnog izletaplanine Olimp i arheološkog nalazišta Dion. Mitska planina Olimp, dom dvanaest bogova je i važan nacionalni park, a Mitikas je najviši vrh Grčke (2917m). Obilazak Zevsovog trona, Zevsovog kupatila, manastira Svetog Dionisija, etno sela Litohoro. Dion, najznačajniji arheološki lokalitet iz perioda makedonskog carstva, gde su se održavala sportska i takmičenja u poeziji, pozorišne predstave. Povratak u Solun. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan: (02.01.2016) Grčka – Srbija – Makedonija: SOLUN – NIŠ

Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak čuvenog vojničkog groblja Zejtinlik, gde se nalaze posmrtni ostaci više od 7.000 srpskih vojnika poginulih u Prvom svetskom ratu. Slobodno vreme za šetnju ili individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju. Dnevna vožnja kroz Grčku i Makedoniju sa kraćim usputnim pauzama.

 1. dan: (03.01.2016)  Srbija : NIŠ

Očekivano vreme dolaska u Niš posle ponoći.

 CENA ARANŽMANA PO OSOBI ZA

HOTEL U SOLUNU 3* 89€*

Solun Nova godina

HOTEL CAPSIS, ul. Monastiriou 18, Solun (http://www.capsishotels.gr):
Nedavno renovirani hotel Capsis smešten je u centru Soluna, na 900 metara od centralnog gradskog trga. U ponudi ima sobe sa besplatnim bežičnim internetom, besplatno korišćenje teretane i sadržaje za sastanke. Hotel Capsis Thessaloniki nudi različite vrste soba. Svaka soba sadrži mini-bar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Posluga u sobi dostupna je 24 sata dnevno. U dobro opremljenim kongresnim salama hotela Capsis Thessaloniki obezbeđen je besplatan internet. Nadgledana podzemna garaža na raspolaganju je uz doplatu. Pića se služe u baru pored bazena u krovnoj bašti, kao i u baru All Day koji se nalazi u glavnoj zgradi. Grčki doručak sa lokalnim proizvodima i američki doručak na bazi švedskog stola pripremaju se svakog dana. Kafei i restorani na gradskoj obali nalaze se na nekoliko minuta hoda od hotela Capsis. Do Izložbenog centra u Solunu može se stići za 10 minuta vožnje, a do aerodroma za 25 minuta vožnje. Ovaj hotel ima ekološki sertifikat i pažljivo je projektovan kako bi se omogućio prevoz i prilaz osobama sa posebnim potrebama. Napomena: Agencija zadržava pravo naknadne izmene hotela sličnim, kategorije 3* ili 4* i o tome blagovremeno obavesti putnike.
Aranžman obuhvata
 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
 • 2 noćenja sa doručkom višekrevetnim sobama u Hotelu sa 3*,
 • Obilaske prema programu,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.
Aranžman ne obuhvata
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 1.25€ dnevno (od 18 do 65 god.) / 1.00€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
 • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (15€), Beograda (10€), i Kragujevca (5€), – plaćanje u agenciji,
 • Doplatu za 1/2 sobu – 10€po osobi
 • Fakultativne troškove (organizovani doček Nove godine, obilazak Olimpa)
 • Individualne troškove putnika.

FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA PO OSOBI ZA PRIJAVE DO 10.10.2015:

HOTEL U SOLUNU 3* 89€*

PRIJAVE SU NA KRAJU TEKSTA

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: 2000 dinara prilikom prijave, narednih 2000 dinara deset (10) dana od dana potpisivanja ugovora. Polovina od cene aranžmana 30 dana pre početka aranžmana (do 30.11.2015). Ostatak 20 dana pre početka aranžmana (do 10.12.2015).
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE.

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta. Svi koji se prijave 20 iili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti (100%).

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” uskladjeni sa YUTA standardom.     

Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 / 2010 od 26.01.2010.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here