Srbija Rocks: Artan Lili, Kanda Kodža i Nebojša i Marčelo 27. avgusta u Kovinu

Decentralizacija kulture kreće iz Beograda, iz srca Vračara, odakle Vračar Rocks festival počinje da širi dobri duh rokenrola širom zemlje!
Nakon 20. avgusta i prve u nizu SRBIJA ROCKS manifestacija koja se priprema za Stadion Taš u Aleksincu, 27. avgusta biće organizovan i veliki besplatni koncert u Kovinu – na platou ispred Centra za kulturu Kovin, a u okviru Kovinskog kulturnog leta.
Srbija Rocks
 
Srbija Rocks u Kovin dovodi trenutno najaktuelniji bend na našim prostorima – ARTAN LILIMARČELA I NAPETI KVINTET i velikane srpskog rokenrola – KANDU KODŽU I NEBOJŠU
Kao lokalna podrška na platou ispred kovinskog Centra za kulturu nastupiće COUNTER IGNITION!
 
Manifestacija se realizuje u saradnji sa Centrom za kulturu Kovin, Turističkom organizacijom Kovin i Savetom za mlade opštine Kovin, a pored kulturnoumetničkog programa namenjenog svim generacijama, ideja je i da se animira omladina i da se čitava zajednica okupi oko pozitivne ideje koju Srbija Rocks nosi. Zato je Centar za kulturu Kovin raspisao i volonterski konkurs za mlade do 30 godina koje zanima oranizacija kulturnih događaja i festivala (od marketinga do tehničke organizacije) da se do 10. avgusta do 12h prijave za učešće u događaju (prijavljivanje se vrši na terasi Centra za kulturu). 
 
Ulaz na ovu, kao i na druge manifestacije u okviru Srbija Rocksa je BESPLATAN!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here