STADO „očuvali“ i ostali gradovi u SRB: Višeminutni aplauzi na specijalnim projekcijama za ekipu filma

Gde ja STADO(h), ti produži. Ekipa filma „Stado“ pozdravila je publiku u prepunim salama u nekoliko gradova u Srbiji. Nakon beogradske premijere, usledila je i novosadska, a specijalne projekcije održane su kasnije i u Kraljevu, Kragujevacu, Nišu i Vršcu. Producent, reditelj i glumac Nikola Kojo, glumci Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nikola Đuričko, Srđan Timarov, Branislav Trifunović, Nikola Vujović, Ivan Marković, Milan Jovanović i izvršna producentkinja filma Biljana Prvanović u nekoliko navrata ispraćeni su višeminutnim aplauzima.

stado7, CineplexxNakon domaće, „Stado“ kreće i na regionalnu turneju, pa će makedonska publika imati priliku da uživa večeras u premijernoj projekciji u bioskopu Cineplexx u Skoplju i druženju sa delom glumačke ekipe. Publika u Banja Luci će rediteljski prvenac Nikole Koja premijerno pogledati 1. decembra, a samo dan kasnije Stadu će se priključiti i Sarajevo. Crnogorska premijera zakazana je za 5. decembar u bioskopu Cineplexx Delta City u Podgorici

stado6, Cineplexx“Stado” je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila  crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je STADO zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

stado, CineplexxTrejler filma možete pogledati na sledećem linku: youtu.be/hjZL-ZKEC6s.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here