Štand Summer Fest ponovo ispod Mosta slobode

  Na prostoru ispod Mosta slobode, od 21. juna do 21. avgusta, održaće se drugi Štrand Summer Fest, u organizaciji kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

  Svečano otvaranje Štrand Summer Festa biće održano u četvrtak, 21. juna od 20h. Festival će otvoriti Saša Bilinović, v.d. načelnika Gradske uprave za privredu, a poklon Novosađanima biće koncert ABBA Real Tribute Banda koji će izvesti najveće hitove ove kultne grupe.

  Sve do 21. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

  Za ljubitelje fudbala organizovaće se i praćenje Svetskog prvenstva u fudbalu na velikom platnu u hladu ispod Mosta slobode, pa organizatori pozivaju sve Novosađane da zajedno bodre srpsku reprezentaciju na Štrand Summer Festu.

  Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

  Festival se organizuje uz podrškuGrada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, Fuzetea, Di Luna Sangrie.

  Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here