Starwood festival u Zvezdarskoj šumi

Starwood festival oživljava i promoviše Zvezdarsku šumu kao mesto za boravak u prirodi, rekreaciju i zabavu, da bi opet bila KULTNO mesto za izlete i odmor nadomak centra grada za građane svih generacija.

Starwood festival se održava na otvorenom i trajaće tri dana – 29. i 30. aprila i 1. maja. Organizatori festivala su pripremili bogat dnevni i večernji program za sve posetioce, uključujući najmlađe, ali i starije sugrađene. Posetioci će moći da prisustvuju različitim aktivnostima, da uživaju u kulturno – umetničkom, sportskom i muzičkom programu. Bogat program će se odvijati na bini i oko nje, na području cele Zvezdarske šume.  Moramo napomenuti da je sav program besplatan i za posetu ovom festivalu vam nisu potrebne ulaznice, a odlična zabava je zagarantovana ako ponesete sa sobom dobro raspoloženje.

Starwood festival

Festival počinje 29. aprila od 9 časova ujutru Šumskom patrolom, koja podrazumeva sakupljanje smeća i pripremu šume za boravak gostiju uz prijatan ambijent, a tokom koje će trajati i interesantna edukacija o šumi i njenom značaju, nakon čega slede turniri u boćanju, šahu, a kasnije likovna radionica sa VŠLPUSS u predivnom ambijentu prirode. Sledi portski program za decu u vidu fitnes poligona, a prati ga turnir u basketu.

Drugi dan festivala, 30. april, otvara Džigi, klovn i iluzionista koji će animirati najmlađe, uslediće Joga sa Urošem Smiljanićem, još jedna likovna radionica, sa slikarom Markom Tomićem, zatim radionica za decu „Lovci na trofeje“ sa Zoranom Rakovićem i finale turnira u basketu.

Tokom prva dva dana održavaće se i radionice za decu sa smetnjama u razvoju.

Prvi maj ove godine možete provesti u jedinoj šumi u širem centru grada, program poslednjeg dana festivala počinje uz zvuke trube od 5 i 30 časova ujutru, nakon čega sledi DEMO uranak, kada će muzički program početi u ranim jutarnjim časovima.

Tokom sva tri dana trajanja festivala moći ćete da vidite nastupe brojnih bendova, gde će naglasak biti na promociji neafirmisanih bendova, a svirke će tokom sva tri dana počinjati u 16h. Između ostalih nastupaju Mistake Mistake, Random, Grešnici, Ravno do Dna, Lion Haze, Viva Vops i mnogi drugi.

Podrška: Opština Zvezdara, JKP „Gradsko zelenilo“ Zvezdara, Wiener Städische.

Dobrodošli!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here