Učestvuj u akciji Naš Beograd

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju te da se priključiš timu volontera koji će učestvovati u realizaciji tradicionalnog korporativnog volonterskog dana Naš Beograd kao koordinatori pojedinačnih volonterskih lokacija.

Kao koordinatori lokacija imaćete priliku da steknete vredno iskustvo u organizaciji događaja, da se upoznate sa radom organizacija i institucija koje svakodnevno doprinose ostvarenju društvenih ciljeva, kao i da se upoznate sa nekim od najuspešnijih kompanija koje posluju u Srbiji. Pored toga, imaćete priliku da naučite više o konceptu društvenoodgovornog poslovanja i korporativnom volontiranju, kao inovativnom načinu ulaganja u zajednicu i učestvujete u edukaciji iz oblasti “mekih” veština.

Naš Beograd

Prvi deo volonterskog angažmana čini predavanje na teme: uvoda u koncept društvenoodgovornog poslovanja (CSR-a) i korporativnog volontiranja, kao i radionica iz “mekih”veština. Drugi deo posvećen je pripremi za realizaciju koordinatorskih aktivnosti u okviru volonterske akcije i podrazumeva učešće na pripremnom sastanku, a potom organizaciju i koordinaciju volonterskih aktivnosti na dan akcije “Naš Beograd”. Po završetku vam nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.

Vaše prisustvo biće potrebno:

  • maja 2017. od 12.30h do 16.00h –Upoznavanje, uvodnopredavanjeiradionica
  • maja 2017. od 17.00h do 18.30h – Brifingsastanakipodelaodgovornosti
  • maja 2017. od 09.00h do 15.00h – VolonterskaakcijaNaš Beograd (navišelokacija u gradu).

 Naš Beograd je tradicionalna volonterska akcija koja okuplja zaposlene u korporativnom sektoru koji posvećuju jedan dan svojoj zajednici, kada se okupljaju da svi zajedno učine nešto dobro – urede javne površine, dvorišta i prostorije udruženja i ustanova, druže se sa decom bez roditeljskog staranja ili smetnjama u razvoju.

Naš Beograd, koji se ove godine održava po deveti put, do sada je uključio više od 30 kompanija, angažovao preko 3.000 zaposlenih da urade nešto dobro za svoj grad i direktno uticao na poboljšanje kvaliteta života z apreko 10.000 ljudi idece. Volonterski dan Naš Beograd održava se u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, uz podršku kompanija članica Foruma.Više o Našem Beogradu možete pogledati na veb sajtu Foruma za odgovorno poslovanje.

Ukoliko ste radoznali, spremni da stičete nova znanja i razvijate svoj profesionalni portfolio, prijavite se popunjavanjem kratkog formulara. Rok za prijavu je 10.maj 2017. godine.

O kandidatima koji će biti pozvani da se priključe timu, biće odlučeno do 12. maja 2017. godine na osnovu motivacije za učešće.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here