Stiže nova NESCAFÉ 3in1 Generacija

 

Pokaži svoj talenat i osvoji 2019 evra

 Kompanija Nestlé sa svojim brendom NESCAFÉ 3in1, ponovo otvara vrata mladim talentima i drugu godinu za redom pokreće nagradni konkurs.

Nova NESCAFÉ 3in1 Generacija kreće 1. aprila, a mogu se prijaviti sve mlade osobe od 16 do 26 godina, koje će imati priliku da prikažu svoj talenat i da osvoje nagradu u iznosu od 2019 evra koju mogu iskoristiti za dalje usavršavanje.

Prošle godine se prijavilo 126 učesnika veoma raznovrsnih talenata, sa sakupljenih više od 78 hiljada glasova. Prvu generaciju su činili: dizajner Danilo Cerović, naučnice Olja Šovljanski i Irena Stolić, solo pevačica Sofija Stević, glumica Isidora Ristić, igrač američkog fudbala Tiodor Grujović, animator David Dubajić, balerina Katarina Zec, fotografkinja Olga Đurović i body painting umetnica Teodora Arsić. Dobitnici su se složili da im je nagrada pomogla u daljem razvoju, ali i u dobijanju više samopouzdanja i vidljivosti. Prijatelji su im bili najveća podrška, te iskoristite ovu šansu i angažujte svoje drugare.

Jedna od dobitnica, naučnica Irena Stolić, istakla je da iako nije bila sigurna da će se prijaviti, jer nikada ranije nije javno nastupala, smatra da joj je to najbolja odluka.  „Sa osvojenom nagradom sam pokrila troškove patentiranja robota i očekuje me sajam nauke u Beču na kome ću predstaviti svoj rad“. David Dubajić, animator, nadovezao se na Irenu i istakao: „Deo novca sam iskoristio za kupovinu table, a drugi deo nagrade planiram da uložim u svoj studio za animaciju, kako bih napravio svoj prvi animirani video‟.

Brend koji je voljen među mladima i simbolizuje socijalizaciju, druženje i zabavu, NESCAFÉ 3in1 ovim konkursom želi da osnaži i motiviše mlade ljude u Srbiji, jer smatra da je njima potrebna najveća podrška. Stoga poziva sve zainteresovane da podele sa širom publikom svoj talenat iz najrazličitijih oblasti (nauka, sport, umetnost) i dobiju priliku da osvoje 2019 evra za dalji razvoj svog talenta.

Verujemo da u Srbiji postoji mnogo talentovanih kojima je potrebno da ih neko na vreme prepozna i pruži odgovarajuću finansijsku pomoć, kako bi razvili svoj potencijal. Zato nam je posebno drago što ćemo drugi put za redom dati priliku mladima da nam se predstave, da ih upoznamo i da nas osvoje svojim veštinama“– izjavila je Sonja Šljivić, brend menadžerka NESCAFÉ 3in1 i dodala da smatra da je ovaj konkurs idealna prilika da mladi ljudi sa izrazitim darom ostanu u našoj zemlji, te da svojom energijom daju pozitivan doprinos svojoj okolini i inspirišu na promene.

Prijave traju do 27. aprila putem sajta www.nescafe3in1generacija.com, na kojem će u periodu od 1. maja do 1. juna, svi koji žele svojim glasom moći da podrže svoje favorite.

Svi ljubitelji NESCAFÉ 3in1 i NESCAFÉ 2in1 kupovinom ovih proizvoda, istovremeno pružaju podršku, jer se deo sredstava od prodaje ovih proizvoda direktno izdvaja za nagrade koje će biti uručene pobednicima konkursa.

 

Važno je znati: Osnovne informacije o konkursu NESCAFÉ 3in1 Generacija

  • NESCAFÉ 3in1 Generacija se sprovodi u dve faze. Faza slanja prijava traje od 1.4.2019. do 27.4.2019. Druga faza, u okviru koje će publika na sajtu glasati za prijavljene kandidate, trajaće od 1.5.2019. do 1.6.2019.
  • Prijave za učestvovanje na konkursu vrše se putem sajta www.nescafe3in1generacija.comslanjem video prijave učesnika dužine do dva minuta, u kojem on/a predstavlja svoj talenat/veštinu javnosti i navodi razloge zbog čega bi trebalo da osvoji nagradu, kao i svrhu za koju bi je iskoristio/la.
  • Samo video prijave koje ispunjavaju uslove konkursa će biti uzete u razmatranje i biće im omogućeno učešće. Važno je detaljno pročitati i upoznati se sa  pravilima nagradnog konkursa na www.nescafe3in1generacija.com.
  • Glasanje publike vrši se putem sajta www.nescafe3in1generacija.comuz pomoć Facebook profila. Potrebno je da svi koji žele da glasaju imaju Facebook nalog, sa kojeg se može dati najviše jedan glas. Broj glasova koji svaki od prijavljenih videa ima, kao i  rang lista najbolje plasiranih, biće vidljivi na sajtu prema dinamici koju odredi organizator.
  • Po završetku prvog dela glasanja, NESCAFÉ žiri će od kandidata sa najviše glasova, izabranih javnim glasanjem na sajtu, odabrati učesnike koji će osvojiti nagrade i postati deo NESCAFÉ 3in1 Generacije 2019.
  • Detaljna pravila konkursa možete pronaći na sajtu www.nescafe3in1generacija.com.
PODELI
Nađa Stojanović
Studentkinja treće godine na smeru menadžment na Fakultetu organizacionih nauka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here