Studenti FON-a prvoplasirani na takmičenju Project Management Championship 2017

Završeno treće po redu studentsko nacionalno takmičenje u upravljanju projektima – Project Management Championship 2017.

Studenti Fakulteta organizacionih nauka, Anja Spasojević, Miloš Milosavljević, Velizar Stefanović i Nemanja Jevtić, osvojili su prvo mesto na nacionalnom takmičenju u upravljanju projektima “Project Management Championship Serbia 2017”.

Studenti FON-a prvoplasirani na takmičenju Project Management Championship 2017Finale nacionalnog takmičenja u upravljanju projektima, održano je 14. maja 2017. godine u prostorijama Istraživačko-razvojnog centra Fakulteta organizacionih nauka. U finalu je učestvovalo ukupno šest timova satri fakulteta: Građevinskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment, kao i sa Fakulteta organizacionih nauka. Timovi su svoja znanja i veštine iz upravljanja projektima prikazali u planiranju i izvršenju realnog projekta.

Finalu je prethodila kvalifikaciona runda, u kojoj je 11 timova, sa četiri fakulteta, rešavaloonline test, koji je zadala Svetska asocijacija za upravljanje projektima (IPMA). Studenti su na testu imali 100 pitanja, na koja su morali da odgovore za 100 minuta.

Drugo mesto su osvojile studentkinje Kristina Popov, Tijana Abramović, Jovana Dimitrijević i Barbara Cvjetan, dok su treće mesto zauzeli Miloš Novitović, Katarina Garić, Uroš Gordić i Kristina Jorović.

Pobednici ovogodišnjeg takmičenja će predstavljati Srbiju na trećem internacionalnom takmičenju iz upravljanja projektima (International Project Management Championship 2017), koje će biti održano od 9. do 11. juna 2017. godine na Brionima, Hrvatska.

Sponzori ovogodišnjeg takmičenja u upravljanju projektima su Fakultet organizacionih nauka i Koncern Bambia.d., koji su svojim brojnim rezultatima, priznanjima i nagradama potvrdili svoj ugled, naročito u pogledu odgovornosti prema društvu i okrenutosti ka pružanju podrške mladim ljudima i njihovom razvoju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here