Studentska konferencija SKONP na Ohridu od 8. do 11. novembra

SKONP.RS| Obaveštavamo sve studente da će se sedma studentska konferencija “SKONP” održati u periodu od 8. do 11. novembra na Ohridu – Severna Makedonija.

Tema ovogodišnje konferencije će biti „Rodna ravnopravnost i jednake mogućnosti
Sada već tradicionalni SKONP [Studentska konferencija Državnog univerziteta u Novom Pazaru] okuplja više od 300 studenata iz Srbije i regiona, ove godine će moći da se prijave studenti i državnih i privatnih Univerziteta.

Usled velikog interesovanja koje su pokazali studenti iz ostalih gradova u Srbiji i regiona odlučili smo da otvorimo online prijave, koje će funkcionisati kao rezervacije, nakon čega će biti izvršena uplata kada će i zvanično biti potvrđena prijava.

Sa zadovoljstvom možemo da najavimo da su ONLINE PRIJAVE za učešće na Studentskoj konferenciji “SKONP” otvorene od 10.oktobra i trajaće do popune mesta!

Kako bi se prijavili za konferenciju, neophodno je da ispunite online formular na našoj web stranici koji se nalazi na sledećem linku: http://skonp.rs/prijava/

Kotizacija za učešće na Studentskoj konferenciji “SKONP” iznosi 65€ obuhvata:
– Smeštaj (tri noćenja sa doručkom u Hotelu Mizo 4* – Ohrid), *
– Prevoz na relaciji Novi Pazar – Ohrid – Novi Pazar,
– Učešće na svim programima skupa (predavanja i radionice)
– Radni i promotivni materijal za sve učesnike konferencije,
– Osveženje i veliki asortiman slatkiša u pauzama između predavanja,
– Sertifikat za učešće na konferenciji i opravdanje za studente koji će izostati sa redovne nastave od strane uprave Univerziteta.


Kroz ovaj događaj studenti će moći da se na jedan kreativan i inovativan način u prijatnom okruženju druže i upoznaju.

Za sve studente će pored konferencijskog dela biti organizovan i zabavni program koji je predviđen za odmor i rekreaciju od konferencijskih aktivnosti.
*NAPOMENA: Rok za prijave je do popune mesta!

OČEKUJEMO VAS!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here